18. september 2021
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke for smart: Mand kvajer sig i politibil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke for smart: Mand kvajer sig i politibil
Køge - 30. juli 2021 kl. 19:42
Af Katrine Wied

Når man har opgivet falsk navn, skal man huske også at sige det, når man ringer op til vennerne, mens politiet lytter med.

Politiet standsede en bil på Køge Bugt Motorvejen torsdag eftermiddag klokken 13.10. Føreren, en 37-årig mand, havde ikke noget kørekort. Men han opgav også et forkert navn til politiet. Han fortalte, at han var bilens ejer. Men en narkometertest viste, at manden var påvirket af hash, og derfor tog patruljen ham med for at få taget en blodprøve.

På vej tilsygehuset, ringede bilisten til en ven for at arrangere, at han kunne blive hentet på sygehuset efter blodprøveudtagelsen. Men da han ringede op til vennen, præsenterede han sig med et andet fornavn end det navn, han havde oplyst til politiet. En yderligere undersøgelse af den anholdtes identitet afslørede, at den anholdte reelt var en 37-årig mand fra Brøndby Strand. Han var i forvejen frakendt kørekortet, og det viste sig, at han kørte i et familiemedlems bil og havde misbrugt bilejerens identitet i et forsøg på selv at slippe for straf.

Manden blev nu sigtet for at køre uden kørekort, men også at opgive falsk navn , så en uskyldig kunne risikere at blive undergivet strafferetlig forfølgning. Den 37-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen og vil nu høre nærmere fra politiet, når analyseresultatet af blodprøven foreligger. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk