20. oktober 2018
Marie Louise Christensen, Venstre?Jeg vil gøre det lettere for borgerne at komme i kontakt med systemet på rådhuset. I dag skal du være stærk, hvis du for eksempel bliver syg, for du skal have kontakt til 10-12 medarbejdere. Jeg drømmer om, at vi kan have én sagsbehandler, der kan hjælpe borgeren med alt. Det vil ikke kræve ekstra ressourcer for kommunen, men det kræver bare en kulturændring.?
gallery icon

Se billedserie

Marie Louise Christensen, Venstre ?Jeg vil gøre det lettere for borgerne at komme i kontakt med systemet på rådhuset. I dag skal du være stærk, hvis du for eksempel bliver syg, for du skal have kontakt til 10-12 medarbejdere. Jeg drømmer om, at vi kan have én sagsbehandler, der kan hjælpe borgeren med alt. Det vil ikke kræve ekstra ressourcer for kommunen, men det kræver bare en kulturændring.?
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad vil kandidaterne ændre i byrådet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad vil kandidaterne ændre i byrådet?
Køge - 16. november 2017 kl. 11:15
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man stadig er lidt i tvivl om, hvor krydset skal sættes på stemmesedlen, så er der fine muligheder for at lade sig inspirere lørdag formiddag på Torvet i Køge for tiden. Her er det normale torvemarked nemlig suppleret med et politisk marked, hvor de fleste af de opstillede partier i Køge Kommune er klar til en snak om de lokale udfordringer og muligheder.

LørdagsAvisen gik en runde på Torvet i lørdags og fik en snak med en række af de kandidater, der håber på at blive valgt ind i byrådet for første gang ved valget 21. november. De fik alle samme spørgsmål: "Hvad er den første ændring, du vil arbejde for, hvis du bliver valgt ind i byrådet 21. november?" - læs svarene fra de ni kandidater ved billederne her på siden.

Og så er der i øvrigt politisk marked på Torvet igen på lørdag, hvis du selv vil se kandidaterne an, inden krydset skal sættes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk