26. februar 2020
Seks hunde blev ikke stjålet fra lejlighed i Karlemoseparken i Køge, oplyser politiet, som kalder sagen for en misforståelse. Ejeren havde glemt alt om, at hundene var blevet afleveret på en anden adresse, lyder det. Foto: Katrine Wied
Seks hunde blev ikke stjålet fra lejlighed i Karlemoseparken i Køge, oplyser politiet, som kalder sagen for en misforståelse. Ejeren havde glemt alt om, at hundene var blevet afleveret på en anden adresse, lyder det. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hunde blev ikke stjålet: Ejer glemte at de var afleveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hunde blev ikke stjålet: Ejer glemte at de var afleveret
Opdateret 03. september 2019 kl. 12:30
Køge - 03. september 2019 kl. 11:28
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi kalder nu sagen om de seks hunde, som i weekenden blev meldt stjålet fra en lejlighed i Karlemoseparken, for en misforståelse.

arrow Læs også: Fire fik bøder: En tusse for at tisse på gaden

Mange spærrede sikkert øjnene op, da de her på sn.dk kunne læse om en sag fra politiets døgnrapport, der fortalte, at to vokse miniature engelske bullterrier og fire hvalpe var blevet meldt stjålet fra en etværelseslejlighed i Karlemoseparken, uden at beboeren havde hørt noget.

Historien var imidlertid også en anelse for »god« til at være sandfærdig, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi, der siden mandag har fået nye oplysninger om sagen.

Kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fortæller til DAGBLADET, at flere ting ikke stemte, og at beboeren havde glemt de faktiske omstændigheder, inden han anmeldte sagen til politiet.

- Der er noget, der tyder på, at ejeren ikke husker så godt, for han har i hvert fald haft lidt problemer med at huske, hvad der helt præcist er sket. Hundene var blevet afleveret på en anden adresse, men det havde han formentlig glemt alt om, så vi tror, at der er tale om en stor misforståelse. Hvorfra det med, at døren til lejligheden skulle være blevet sparket ind, kommer, det ved vi dog ikke, siger Charlotte Tornquist, som kalder sagen for »prekær.«

Hun fortæller, at beboeren er 40 år gammel, og politiet nu betragter sagen som en misforståelse, uden at det vil føre til sigtelse for falsk anmeldelse eller lignende.

arrow Seks hunde stjålet fra lejlighed mens beboer sov
02. september 2019 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk