4. december 2020
TV2L7060
Foto: Thomas Voss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hund stod bundet ved Føtex: Bed flere kunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hund stod bundet ved Føtex: Bed flere kunder
Køge - 14. februar 2020 kl. 11:51
Af Katrine Wied

En 51-årig hundeejer er sigtet for overtrædelse af hundeloven, efter at hans hund gik til angreb på flere kunder ved Føtex i Ølbycenteret.

Hunden stod bundet til hundekrogen foran forretningen, da den bed to tilfældigt forbipasserende mænd.

- Hunden står bundet, mens ejeren er inde at handle. Da han kommer tilbage for at hente sin hund, står der flere personer og venter på ham og fortæller, at de er blevet bidt, siger pressetalsmand Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Et lille gadekryds

Det er en 29-årig mand og en 42-årig mand, der er blevet bidt. Inden af dem er kommet til skade. Den ene har dog fået huller i bukserne. Hunden er en ukendt krydsning af flere racer, der ifølge politiet fremstod lille med en vægt på cirka ti kilo og med kort pels.

Den 42-årige mand tilkalder politiet, som sigter hundeejeren for overtrædelse af hundeloven. Han har heller ikke nogen forsikring på hunden.

- Det skal afklares nærmere, om han har den lovpligtige hundeforsikring. Det vil han også blive sigtet for, hvis han ikke har, siger Charlotte Torbquist.

Optrinnet fandt sted torsdag eftermiddag klokken 15.52.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk