20. oktober 2021
En cyklist slap heldigvis med knubs, da han mandag blev påkørt ved højresvingsulykke ved Ølby Center. Foto: Lars Kimer
En cyklist slap heldigvis med knubs, da han mandag blev påkørt ved højresvingsulykke ved Ølby Center. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holdt tilbage for ambulance: Ramte cyklist øjeblikket efter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holdt tilbage for ambulance: Ramte cyklist øjeblikket efter
Køge - 14. september 2021 kl. 11:12

En bilist overså en cyklist på elcykel mandag ved 17.45-tiden, da bilisten skulle holde tilbage for en ambulance med udrykning. Bilisten, en 33-årig mand fra Herfølge kørte ad Stensbjergvej mod nord, hvor han skulle svinge til høre i krydset ad Søndre Centervej ved Ølby Center i Køge.

Da bilisten påbegyndte sit sving, kom en ambulance med udrykning mod krydset fra Lykkebækvej, og den 33-årige bilist standsede op for at afvente ambulancens kørselsretning. Da ambulancen havde passeret, satte bilisten i gang for at færdiggøre sit sving. I samme retning som bilisten, kørte en 61-årig mand fra København på en el-cykel, der skulle lige ud i krydset.

Bilisten overså cyklisten, der var kommet op på siden af bilen. Bilisten svingede til højre ind foran cyklisten, der kørte ind i siden på bilen og væltede. Cyklen kom ind under bilens ene forhjul, som punkterede.

Cyklisten slap heldigt fra uheldet uden at blive ramt af bilen. Den 61-årige slap fra styrtet med knubs og en ødelagt cykel.

Politiet optog rapport om færdselsuheldet, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse. De implicerede parter vil høre mere fra politiet i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk