17. januar 2019
Så er der en ny sending trøstebamser klar til blandt andet skadestuen på Køge Sygehus. Privatfoto
Så er der en ny sending trøstebamser klar til blandt andet skadestuen på Køge Sygehus. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp med at lave trøstebamser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp med at lave trøstebamser
Køge - 13. februar 2018 kl. 06:00
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For godt to år tid siden fik Britta Wichmann og Kira Smed Sørensen fra Taastrup idéen til at starte Facebook-siden Trøstebamser, da de begge gerne vil lave bamser til lokale akutklinikker.

I starten leverede de til akutklinikken i Glostrup, men nu er der også trøstebamser til børn, der kommer på skadestuen i Køge.

- Vi hækler, syer og strikker bamser til Køge, Roskilde og Glostrup, og der er allerede flere akutklinikker på venteliste, fortæller Kira Smed Sørensen.

- Bamserne går til de børn, der kommer ind på skadestuen og er kommet til skade. Børnene får rigtig meget ud af bamserne, da de finder ro og trøst i dem og går derfra med et godt minde om besøget og ikke kun en gipsbandage eller et stort ar.

Den store succes kan efterhånden mærkes både på tid og pengepung hos de to initiativtagere, og derfor håber de på at kunne få flere frivillige med i projektet.

- Vi køber selv alt materiale, lige fra garnet til poserne bamserne bliver pakket i, fortæller Kira Smed Sørensen.

- De bliver alle pakket i en cellofanpose med en seddel i hvor der står, de er doneret af os. Da vi selv betaler alt, søger vi ikke kun folk, der kan hjælpe med at lave bamserne, men også folk, der kan hjælpe med at donere materiale eller lidt penge til projektet.

- vi har brug for donation af hjemmestrikkede, syede eller hæklede bamser, cellofanposer, bamsefyld, garn, sikkerhedsøjne mv. og eventuelle økonomiske donationer til porto, siger hun

Har man lyst til at hjælpe eller støtte, kan man finde siden Trøstebamser på Facebook og derigennem tage kontakt til Britta Wichmann eller Kira Smed Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk