17. april 2021
Morten Dahlin skød med skarpt mod regeringen og Mette Frederiksen, da han - uden modkandidater - blev valgt som spidskandidat til folketinget for Venstre i Køge-Lejre Kredsen. Foto: Jesper From
gallery icon

Se billedserie

Morten Dahlin skød med skarpt mod regeringen og Mette Frederiksen, da han - uden modkandidater - blev valgt som spidskandidat til folketinget for Venstre i Køge-Lejre Kredsen. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er Lars Løkke Rasmussens efterfølger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er Lars Løkke Rasmussens efterfølger
Opdateret 07. april 2021 kl. 08:05
Køge - 07. april 2021 kl. 00:01
Af Jesper From

Der blev ikke behov for at tælle stemme op, da Venstre i Køge-Lejre Kredsen skulle udpege deres kommende spidskandidat til folketinget.

Efter at Lars Løkke Rasmussen forlod partiet og dermed også pladsen som spidskandidat i Køge-Lejre, har jagten været gået ind på hans efterfølger.

Kredsbestyrelsen pegede på Morten Dahlin, og det var der fuld opbakning til på det noget alternative opstillingsmøde, som var »flyttet ind« i en dagligstue i Bjæverskov.

Mødet blev holdt over Teams, hvor de 394 kredsmedlemmer havde mulighed for at kigge og lytte med hjemmefra.

Uden modkandidater blev 31-årige Morten Dahlin valgt - efter at han havde holdt en tale, hvor der ikke blev lagt fingre imellem i kritikken af den nuværende regering og ikke mindst dens håndtering af coronakrisen.

Med ved det interimistiske tv-studie på Læskovvej var også Venstres borgmesterkandidater fra Lejre og Køge, henholdsvis Tina Mandrup og Kenn Kristensen. De lagde ikke skjul på, at Dahlin er det helt rigtige valg.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk