17. oktober 2021
Henrik Sass Larsen afviser at have købt amfetamin.
Henrik Sass Larsen afviser at have købt amfetamin.
Foto: Jens Astrup /Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Henrik Sass Larsen hvirvles ind i narkosag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Sass Larsen hvirvles ind i narkosag
Opdateret 02. april 2011 kl. 08:46
Køge - 31. marts 2011 kl. 11:24
Af Camilla Pedersen
Den socialdemokratiske toppolitiker Henrik Sass Larsen er chokeret og rystet over, at han nu nævnes i forbindelse med en narkosag fra Køge, hvor to personer onsdag blev anholdt for besiddelse af amfetamin.

Den socialdemokratiske politiske ordfører afviser over for bt.dk at have købt amfetamin. Han er kommet i mediernes søgelys efter at tv-kanalen køge.tv har viderebragt, at anonyme kilder har fortalt, at en af de anholdte under retsforhøret satte den lokale formand for socialdemokraterne, Tommy Kamp og folketingsmedlem Henrik Sass Larsen i forbindelse med køb af ulovlige piller.

- Det er bysladder, og det er grænseoverskridende det her. Jeg kender intet til det. Er det mig, der skal bevise jeg er uskyldig? Jeg forstår ikke jeg skal stå model til det her, er det kommet dertil?, siger Henrik Sass Larsen til bt.dk.
Vil klage til Pressenævnet
Henrik Sass Larsen, der i mange år har boet i Køge, vil nu klage til Pressenævnet:
 
- Såfremt det kan identificeres hvem kilden til Køge.tv's historie er, vil jeg omgående bede min advokat om at sagsøge vedkommende med baggrund i injurielovgivningen. Jeg vil endvidere tage henvendelse til Pressenævnet for at bede dem om at vurdere hvorvidt Køge.tv har overtrådt medieansvarsloven ved at viderebringe disse udokumenterede påstande. At fremføre og viderebringe de påstande er simpelthen så vidtgående, at jeg mener der bør sættes en grænse for hvad man skal finde sig i – selv som offentlig person, siger Henrik Sass Larsen til Lørdagsavisen.dk

Onsdag blev to personer anholdt og varetægtsfængslet efter en razzia på en cafe og en ransagning af en privat adresse i Køge. Ifølge DAGBLADET Køges oplysninger blev der ved ransagningen fundet  
omkring 700 gram amfetamin.
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk