19. november 2017
I denne sæson præsenterer House of Pioneer de to danske mærker Forét og Klitmøller.
gallery icon

Se billedserie

I denne sæson præsenterer House of Pioneer de to danske mærker Forét og Klitmøller.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hatte og lækre sweatre til efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hatte og lækre sweatre til efteråret
Køge - 13. september 2017 kl. 14:41
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bladene falder af træerne i disse uger og Hos House Pioneer i Brogade er alle de nye Jeans modeller og vaske til efterårs-sæsonen nu på hylderne. Siden 1988 har man kunne finde sine jeans i special-butikken som sætter en dyd i at kunne tilbyde et utal af modeller, pasforme, vaske, størrelser og længder til sine kunder.

- Kvaliteten og pasformene på jeans er utrolig vigtig og alt for mange fabrikanter overser ofte dette faktum. Derfor har vi alle dage kun indgået samarbejde med de bedste og ældste Jeans-firmaer fortæller indehaver Søren Marsner.

Levi's, Lee, Diesel, Tiger of Sweden og Wrangler har været en fast bestanddel af special-butikkens varesortiment i mange år og det kan udelukkende lade sig gøre, fordi butikken sætter produkternes kvalitet og pasforme i højsædet.

En spændende niche til Jeans-butikken er Hatte og Six Pence afdeling, påpeger butiksindehaveren.

- Netop på hovedbeklædning er vi vækstet meget de seneste fem år og vi øger konstant vores i forvejen store udvalg i den varegruppe. I år kan vi præsentere nye modeller fra MJM, Stetson og Borsalino.

Traditionen tro introducerer House of Pioneer altid et par spændende nye varemærker hver sæson for kunderne. I år har butikken næsten udelukkende satset på et par fremadstormende mindre af slagsen - og de er begge danske.

Forét er etableret i 2014 og laver lækre sweat, skjorter, jakker, t-shirts og huer/caps i bæredygtige materialer / økologisk bomuld. Forét er især kendt for deres flotte sweat med stort logo.

Efterårskollektionen er netop landet i butikken og vi har købt ind til både ham og hende.

- Det andet nye mærke, som vi kan præsentere, er nordjyske »Klitmøller«, som hovedsageligt er et strikbaseret mærke. De lækreste strik i 100 procent uld, som IKKE kradser - og igen kan man i butikken finde strik til både hende og ham. Derudover fortsætter vi vores samarbejde med alle vores andre kendte mærker som Samsøe & Samsøe, Armor Lux, Superdry, Lee 101, Elvine, Dockers, Sebago og Red Wing Shoes fortæller Søren Marsner.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk