17. februar 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hashpusher snuppet på fersk gerning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hashpusher snuppet på fersk gerning
Køge - 06. november 2019 kl. 10:05
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forebyggelsesafdelingen hos politiet i Køge havde gennem den senere tid modtaget nogle tip via funktionen »Tip politiet« på politiets hjemmeside om, at der foregik narkohandel i området ved Ølby S-station.

Derfor foretog politiet en målrettet indsats mod den eventuelle narkohandel i området og holdt i går eftermiddag øje med personer, der færdedes i området. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 14.05 bemærkede betjentene to mænd, der mødtes kortvarigt i nærheden af svømmehallen, hvorefter de forlod stedet i hver sin retning.

Det lykkedes politiet at få fat i en 23-årig mand fra Køge, som kunne mistænkes for at have solgt hash til den anden mand, som blev identificeret som en 28-årig mand fra Karise.

Da den 23-årige var i besiddelse af fem salgsposer med cirka to gram hash i hver, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Den 28-årige var i besiddelse af omkring 3,5 gram hash fordelt i to poser magen til de poser, som den 23-årige var i besiddelse af.

Den 28-årige blev ikke anholdt, men sigtet for den ulovlige besiddelse af hashen.

Politiet foretog efterfølgende en ransagning på den 23-åriges bopæl, hvor politiet fandt knap 218 gram hash og knap to gram marihuana, så sigtelserne mod manden blev udvidet til også at omfatte dette fund af euforiserende stoffer.

Efter endt sagsbehandling løslod politiet den 23-årige, der senere vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

- Vi vil gerne rose borgerne for at indsende disse tip til politiet via funktionen »Tip politiet« på vores hjemmeside, og det gælder ikke kun omkring hashhandel, men uanset hvad henvendelserne drejer sig om, siegr Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet læser, analyserer og vurderer henvendelserne uanset indhold med det formål at uddrage essensen af en problemstilling og måske noget strafbart, som fylder meget hos borgerne, uden at borgernes observationer har ført til konkrete anmeldelser eller direkte henvendelser til politiet.

Funktionen »Tip politiet« kan som nævnt også anvendes til at tippe politiet om mange andre emner end narkotikakriminalitet, hvilket kan ses i menufunktionen på hjemmesiden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk