18. december 2018
Hvordan kan man få en parkeringsbøde for at have to skiver i forruden, når viseren er pillet helt af den ene skive? Sådan spørger Sabah Mustafa fra Køge, der ikke desto mindre måtte indkassere en bøde fra ONEPARK. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Hvordan kan man få en parkeringsbøde for at have to skiver i forruden, når viseren er pillet helt af den ene skive? Sådan spørger Sabah Mustafa fra Køge, der ikke desto mindre måtte indkassere en bøde fra ONEPARK. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Harm over inkasso-trussel efter parkeringsbøde fra ONEPARK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harm over inkasso-trussel efter parkeringsbøde fra ONEPARK
Køge - 23. februar 2018 kl. 12:44
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De regner bare med at jeg betaler bøden, selvom jeg har ret. Sådan lyder det fra Sabah Mustafa, der netop har fået en parkeringsbøde udstedt af selskabet ONEPARK.

- Det er helt i orden at de tjener når folk har gjort en fejl, men jeg har ikke gjort noget forkert, siger han og fortsætter om den seneste inkassovarsel fra selskabet:

- Jeg opfatter deres besked til mig som en trussel om, at deres advokater nok skal få mig til at betale under alle omstændigheder.

Hos FDM ser man efterhånden mange af den slags sager og derfor hilser de også et nyt ankenævn for netop parkeringsbøder velkommen.

- Det er vores vurdering, at det nye ankenævn vil højne retssikkerheden på området, da flere mennesker kan få prøvet deres sag under uvildige øjne, siger juridisk konsulent Dennis Lange og fortsætter:

- Mange synes ikke, at den afgift de har fået er ok. Når så mange mennesker føler sig uretfærdigt behandlet er der jo ofte noget i det.

I sagen med Sabah Mustafa fortæller han, hvordan viserne på hans manuelle p-skive var taget af for ikke at forvirre parkeringsvagten, da han også har en automatisk p-skive. Han fik dog alligevel en bøde, vedhæftet et billede, hvor der nu var en viser på hans skive!

- Der er noget helt galt her og jeg vil gerne advare andre, fortsætter han.

ONEPARK kommenterer ikke enkeltsager og kalder det absurd, at de skulle have manipuleret med billedet af p-skiven.

Læs mere i DAGBLADET, Køge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk