8. august 2020
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk på stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk på stationen
Køge - 02. juli 2020 kl. 10:36
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kl. 16.40 onsdag eftermiddag anmeldte en 54-årig kvinde fra Solrød, at hun kort forinden ville benytte elevatoren på Ølby Station sammen med sin 9-årige søn, for at komme op på perronen.

Elevatoren kom dog ikke ned, men anmelderen så, at nogle drenge havde blokeret for døren på elevatoren oppe på perronen, så den ikke kørte ned.

Kvinden og hendes søn gik derfor op på perronen via trappen og så her, at en ung mand havde blokeret døren med en foldecykel.

Kvinden påtalte dette, og drengen cyklede på foldecyklen ned i den anden ende af perronen, hvor gruppen af resten af de unge opholdt sig.

Elevatoren havde været udsat for graffiti, hvor der stod skrevet »KMP ORALE 4660« med frisk hvid maling.

Drengen cyklede kort efter tilbage igen, og han kastede en coladåse i retning af mor og søn. Noget cola røg ud af dåsen og ramte sønnen.

Kort efter kom toget, hvor kvinden og hendes søn steg på og kontaktede politiet.

Den unge mand beskrives som: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 11-14 år, 165-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: maskerede sig med sin træningsjakke op over næse, Talte: Dansk, Iført: blå/sort træningsjakke med lynlås foran, Medbragte: foldecykel, sort

En patrulje blev efterfølgende sendt til Ølby Station, hvor de kørte en tur i området uden at finde frem til gruppen af drenge.

Politiet foretog også en undersøgelse af elevatoren og underrettede DSB om hærværket.

Sagen efterforskes for at finde frem til den mistænkte gerningsmand til hærværket. Politiet har i den forbindelse indhentet overvågningsvideoen fra stationen.

Vidner som har oplysninger omkring den beskrevne unge mand eller gruppen af drenge, som befandt sig på Ølby Station onsdag eftermiddag omkring kl. 16.30 bedes kontakte politiet.

Borgere som bemærker graffiti med teksten »KMP ORALE 4660«, som er skrevet andre steder i Ølby og omegn, bedes ligeledes informere politiet på telefon 114.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk