16. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge og lokal-tv i duet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge og lokal-tv i duet
Opdateret 31. juli 2009 kl. 10:23
Køge - 29. juli 2009 kl. 13:46
Af Dorte Larsen
Køge: HB Køge og den ny lokale tv-station Køge.tv har givet hinanden håndslag på en fremtidig duet. Køge.tv støtter den lokale boldklub med gratisreklamer, og HB Køge vil fodre tv-kanalen med nyheder om superligaholdet både foran og bag facaden.
arrow Læs også: Brasser stopper i HB Køge

Lige nu søger Køge.tv sponsorer, som vil lægge penge og navn til stationens særlige sportsudsendelse, som går i luften første gang 31. august med fokus på fodboldklubben HB Køge.

Alle øvrige udsendelser og driften af Køge.tv skal udelukkende reklamefinansieres, og ifølge stifteren Nils Gisli er det lykkedes at tegne annoncer med en hel del lokale virksomheder.

Der er stor opbakning fra HB Køge til den nye lokale tv-station.

- Vi anbefaler på det kraftigste de erhvervsdrivende til at bakke op om det. Selvfølgelig får vi lidt air-time på de store, danske tv stationer, men Køge.tv har mulighed for at gå i dybden med HB Køge og levere historier og nyheder fra vores nye klub til de mange lokale fans, siger direktør for HB Køge A/S, Kim Jørgensen.
arrow Køge.tv og HB Køge indgår partneraftale
29. juli 2009 kl. 10:24 Opdateret: kl. 10:24
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk