16. maj 2021
Herfølge Gymnastikforening må i øjeblikket skrue meget ned for deres aktiviteter, da Herfølgehallen er inddraget. Arkivfoto
Herfølge Gymnastikforening må i øjeblikket skrue meget ned for deres aktiviteter, da Herfølgehallen er inddraget. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikken udfordres i fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikken udfordres i fremtiden
Køge - 04. maj 2021 kl. 09:22
Af Torben Thorsø

Gymnastiske øvelser på gulvet er afløst af rynker i panden og rykken rundt i kalenderen hos bestyrelsen i Herfølge Gymnastikforening. Det er efter meldingen om, at Herfølgehallen skal være vaccinationscenter frem til 1. september.

- Vi er meget tæt på at være lukket helt ned og selvom vi har en god økonomi, så ved vi da ikke, hvor længe vi kan holde skindet på næsen, fortæller formanden, Lone Hillestrøm.

Hun forklarer, at gymnastikken i øjeblikket kører på meget lavt blus, da man ikke kan have de store hold i Herfølgehallen:

- En masse af vores instruktører er stoppet, for de mister motivationen og det går selvfølgelig ud over deres hold. Vi pejer også at have 8-10 børnehold, men i år har vi haft tre, oplyser hun og fortæller, at under de nuværende forhold er det svært at holde på unge som ældre gymnaster:

- Så der bliver en del at samle op på, når vi kan komme i gang igen.

Det bliver dog ikke lige med det samme, for Herfølgehallen skal være regionens vaccinationscenter helt frem til 1. september, som det ser ud i øjeblikket. Det betyder, at sæsonstarten, efter sommerferien, også skal rykkes for nogle af holdene.

Betaler for tom hal
Selvom Herfølge Gymnastikforening altså i øjeblikket er begrænset i deres aktiviteter, så skal foreningen alligevel betale for den haltid, der har været booket i Herfølgehallen.

- Vi har rigtig mange timer booket i hallen og i øjeblikket ved vi ikke om vi får refunderet de penge af regionen eller et andet sted, siger Lone Hillestrøm.

Hun glæder sig dog over at nogle af gymnastikforeningen aktiviteter, såsom badminton, er flyttet til en anden hal, så spillet kan fortsætte.

- Det er det gode ved at være en trestrenget forening; når noget er nede, så er noget andet i gang. Men vi har godt nok sjældendt prøvet at være i en lignende situation, siger formanden.

Lone Hillestrøm håber at der er kommet styr på forholdene, så det meste af næste sæson kan reddes hjem. Herfølge gymnastikforening har nemlig 100 års jubilæum i 2022 og det skal selvfølgelig fejres.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk