2. december 2020
Eleverne Damla Balikci, Caroline Bitz, Lærke Knak og Kristina Furbo fra Køge Handelsgymnasium er udpeget til at gå videre i kampen om at blive regionens dygtigste inden for faget erhvervscase. Foto: Køge Handelsskole
Eleverne Damla Balikci, Caroline Bitz, Lærke Knak og Kristina Furbo fra Køge Handelsgymnasium er udpeget til at gå videre i kampen om at blive regionens dygtigste inden for faget erhvervscase. Foto: Køge Handelsskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasieelever skal dyste i forretningsudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasieelever skal dyste i forretningsudvikling
Køge - 13. september 2020 kl. 13:02
Af Simon de Visme

Det er fire elever fra 3.d på Køge Handelsgymnasium, der skal forbedre sig på at dyste mod elever fra regionens andre handelsgymnasier i forretningsudvikling. Vinderne går videre til DM-finalen den 29. september.

Det skriver Køge Handelsskole i en pressemeddelelsen.

Fodboldklubben Brøndby IF får stor opmærksomhed som årets case-virksomhed, når eleverne skal forsøge at fremlægge de mest innovative idéer og forretningsplaner for et virtuelt dommerpanel. Det er første år dysten foregår online, og det stiller lidt yderligere krav til eleverne.

- Eleverne skal i år fremlægge uden et fysisk publikum, og udover at teknikken kan udfordre os alle lidt mere, så er det også en anderledes oplevelse at fremlægge for et virtuelt dommerpanel. Men det træner os alle i at være omstillingsparate, siger Anders Kaarsholm, der dagligt underviser eleverne i faget erhvervscase med fokus på afsætning og virksomhedsøkonomi.

Han fortæller, at de fire elever sammen har udviklet en idé til en langsigtet produktudviklingsplan for Brøndby IF.

Vejen til uddannelse

Gruppen, der består af de fire piger Damla Balikci, Caroline Bitz, Lærke Knak og Kristina Furbo, havde ikke selv fodboldverdenen tæt inde på livet, før de fik stillet opgaven med fodboldcasen.

- Vi startede med opgaven på 2. år, hvor vi fik den som en 48-timers erhvervscase. En af grundværdierne i Brøndby IF er fællesskabet, som vi derfor også har medtænkt i vores produktudvikling. Vores idé går ud på, at Brøndby IF skal lave et fodboldakademi samt en skole i Elfenbenskysten, forklarer de fire piger, de går på IBS-studieretningen, og uddyber:

- Her kan børn med fodboldpotentiale få mulighed for at udvikle deres fodbold evner og samtidig få en uddannelse. Det vil give flere dygtige fodboldspillere til klubben og samtidig styrke fodboldklubbens fællesskabs-image, ved at de gør noget for at hjælpe andre med en uddannelse og fremtid.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk