21. september 2020
En blot 14-årig dreng blev lørdag aften udsat for røveri og overfald ved Køge Station. Nu leder politiet med lys og lygte efter gruppen af gerningsmænd. Foto: Kenn Thomsen
En blot 14-årig dreng blev lørdag aften udsat for røveri og overfald ved Køge Station. Nu leder politiet med lys og lygte efter gruppen af gerningsmænd. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gruppe af gerningsmænd overfaldt og røvede 14-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppe af gerningsmænd overfaldt og røvede 14-årig
Køge - 09. december 2019 kl. 11:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften klokken 23.25 anmeldte faren til en 14-årig dreng fra Haslev, at drengen cirka klokken 22.20 var ankommet til Køge Station sammen med to kammerater.

De gik via Ivar Huitfeldtsvej, hvor to unge mænd, A og B, havde passet drengene op, fremgår det af politiets døgnrapport. Den 14-årige var her blevet frarøvet sin mærkevaretaske, hue og mobiltelefon. Den ene gerningsmand, A, havde desuden slået den 14-årige i ansigtet.

De to mænd gik fra stedet, men kom tilbage kort efter sammen med yderligere fem yngre mænd. Den 14-årige blev nu truet til at aflevere sit bælte. Han så at den ene af mændene havde noget, der lignede en kniv i hånden, oplyses det i døgnrapporten.

Gruppen overfaldt nu den 14-årige med slag og spark og tog hans jakke. Mens overfaldet stod på, kom en bil forbi og føreren anråbte gruppen, hvilket fik dem til at standse. Det lykkedes den 14-årige at løbe over til bilen, hvor han satte sig ind og kørte fra stedet.

Den 14-årige blev kørt til Køge Sygehus, hvor han blev undersøgt efter overfaldet. Han kontaktede sin far, som anmeldte sagen til politiet. Den 14-årig var forslået, men havde ikke pådraget sig alvorlige skader. Politiet afhørte efterfølgende den 14-årige på sygehuset, mens hans far var til stede.

Overfor politiet er gerningsmændene blevet beskrevet som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørk læderjakke med indvendigt hvidt for og nedrullet krave.

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 17-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkegrøn regnjakke. Bevæbning: Sort håndtag med knap, som formodes at være springkniv.

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent, Medbragte: Gucci bæltetaske.

D-G: Mænd, Ikke etnisk dansker af udseende, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker nu sagen for at finde frem til gruppen af mistænkte, som overfaldt den 14-årige. Vidner, som har set overfaldet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen skal kontakte politiet på telefon 114.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk