25. marts 2019
29-årig mand fra Haslev fremstilles i grundlovsforhør tirsdag efter at have banket sin gravide kæreste. Foto: Katrine Wied
29-årig mand fra Haslev fremstilles i grundlovsforhør tirsdag efter at have banket sin gravide kæreste. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grov vold: Mand anholdt for at tæve gravid kæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grov vold: Mand anholdt for at tæve gravid kæreste
Køge - 10. juli 2018 kl. 11:19
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var den 29-årige mand, der meldte sig selv, efter at han havde været eftersøgt for vold i flere dage.

Manden, der er fra Haslev, blev således anholdt, da han selv mødte op på politistationen i Roskilde. Manden var efterlyst for vold begået mod sin kæreste, der er gravid i 7. måned. Volden fandt sted fredag klokken 02.26 på en adresse i Køge.

- Det sker natten til fredag. Vi har eftersøgt ham siden. Vi har fra staren vidst, hvem det var. Vi har bare ikke kunne finde ham. Han har også godt vidst, at vi ledte efter ham, og så gør han det fornuftige, at han går herind og melder sin ankomst, så han ikke behøver at kigge sig over skulderen, siger pressetalsmand hos Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen til DAGBLADET Køge.

Sigtet for brutal vold
Manden er sigtet efter den alvorlige paragraf om særlig vold af rå og brutal karakter. Han vil derfor blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde tirsdag med et krav om varetægtsfængsling.

- Alene det at slå på en gravid kvinde er enormt groft. Han har slået hende mange gange, blandt andet i hovedet og banket hende ind i en væg. Derfor er han sigtet for kvalificeret vold, siger Carsten Andersen.

Den 29-årige mand er tidligere straffet for vold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk