19. januar 2020
Hverken Henrik Kaastrup eller Frank Grosse-Natrop gjorde noget for at skjule deres glæde ved indvielsen af det nye megalager. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Hverken Henrik Kaastrup eller Frank Grosse-Natrop gjorde noget for at skjule deres glæde ved indvielsen af det nye megalager. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde og stolthed over den nye »bouillon-terning«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde og stolthed over den nye »bouillon-terning«
Køge - 07. november 2019 kl. 13:30
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stoltheden var til at tage og føle på, da Nomeco i går indviede sit nye megalager »Site One«, der med sine 25.000 kvadratmeter bliver Nordens største og har været undervejs i tre år.

- Nu sker det.
- Vi bruger sjældent store ord eller fejrer os selv, men i dag gør vi en undtagelse.

- Vores nye hus er en historisk milepæl, og det markerer en markant og positiv forbedring for både vores kunder og i sidste ende for patienterne.

Henrik Kaastrup, der er administrerende direktør for lægemiddelgrossisten Nomeco, var næsten som et lille barn i en slikbutik, da han i går eftermiddag gjorde klar til den officielle indvielse af virksomhedens nye megalager i Køge.

- Ambitionen har været at sætte en helt ny standard - en »bouillon-terning« af vores 30 års viden og erfaring, fortsatte han.

- Det nye lager er forfinet og fremtidssikret i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, men så stort et projekt, som vi startede i november 2016, har krævet meget af alle vores medarbejdere undervejs, så I fortjener alle er kæmpe skulderklap.

Henrik Kaastrup sluttede sin tale med at sende en tak til PHOENIX Group, der er Nomecos ejere.

- Tak for jeres tillid - og en lille smule penge, sagde han med et stort smil.

Der var også store smil blandt alle de omkring 300 deltagere i indvielsen, hvor både medarbejdere og samarbejdspartnere fra ind- og udland var inviteret.

De fik også et par ord med på vejen fra Frank Grosse-Natrop, der er øverste chef for logistik i hele PHOENIX Group.

- Fra en europæisk vinkel er vores ambition at være førende, og vi har i sidste ende kontakt med over 160 millioner patienter, så det er utroligt vigtigt med en effektiv og sikker håndtering af medicinen, sagde han på formfuldendt engelsk.

- Og vi når nu en fantastisk milepæl med indvielsen af denne bygning, som samtidig er vores største investering.

- Men selvom det er en lækker bygning med en masse lækker teknik, så skal vi huske, at uden jer, der skal arbejde her, så vil det aldrig komme til at virke, sagde Frank Grosse-Natrop.

Herefter trykkede han og Henrik Kaastrup en til anledningen fremstillet kontakt i bund og på den store videoskærm kunne alle gæsterne se den første palle - iført en stor rød sløjfe - køre ind i det nye megalager.

Da borgmester Marie Stærke havde sendt afbud, fordi hun var optaget af en anden aftale, var der ikke flere officielle taler, og de mange gæster kunne derfor nyde det velspillende bossanova-orkester og ikke mindst den nordiske buffet med pindemadder i de luxe udgaven.

Der var også tid til at få hilst på diverse forretningsforbindelser og samarbejdspartnere, og så var der selvfølgelig arrangeret rundvisning i det nye højteknologiske megalager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk