23. november 2017
De Glade Vikarer tæller i dag i alt 73 medarbejdere, som har base på Tigervej i Køge. Foto: JCJ
gallery icon

Se billedserie

De Glade Vikarer tæller i dag i alt 73 medarbejdere, som har base på Tigervej i Køge. Foto: JCJ
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glade vikarer gennem 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glade vikarer gennem 10 år
Køge - 21. april 2017 kl. 07:00
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Charlotte Kristensen tog en chance for 10 år siden, da hun forlod sit lederjob i Greve Kommune for at åbne vikarbureauet De Glade Vikarer sammen med Carsten Lindvik 1. april 2007, men hun har ikke haft grund til at fortryde det siden, for selv om der har været bump på vejen, sidder hun i dag i spidsen for en veldrevet virksomhed, der beskæftiger 73 mennesker.

Siden 2008 har Charlotte Kristensen været eneejer af virksomheden, som har oplevet enorm vækst i løbet af de 10 år, der er gået, siden hun etablerede De Glade Vikarer med base i sit eget hjem. I begyndelsen var det et rent vikarbureau med kommunale kunder, men hun skiftede spor i 2009, da kunderne forsvandt - nærmest fra den ene dag til den anden.

"Vi formidlede vikarer på dagsbasis - primært hjælpere og assistenter til ældre- og plejecentre i et stort geografisk område - og vi fik rigtig mange kunder det første år, men så begyndte vi at mærke trenden med, at kommunerne oprettede interne vikarkorps for at spare penge," fortæller hun.

Sadlede om
I stedet for at kaste håndklædet i ringen besluttede hun sig da for at benytte de kompentencer, der var bygget op i firmaet. De Glade Vikarer sadlede om, smed vikarskiltet væk og blev som de første godkendt som privat leverandør af hjemmepleje i Køge Kommune i juli 2009.

"Jeg har ikke været bange for udfordringer og for at løbe en risiko, men det var en stor beslutning for os. I 2009 var det lige som om, der blev slukket for en vandhane, da opgaverne for kommunerne forsvandt, så vi måtte starte helt forfra igen. Og det gjorde vi så, men det har krævet en stor portion flid, held og dygtige medarbejdere, der er superdedikerede til virksomheden," fortæller Charlotte Kristensen.

Beslutningen betød, at væksten i virksomheden fortsatte med uformindsket kraft. Hendes eget hjem blev hurtigt for småt, så virksomheden rykkede i første omgang til et lille kontor på Falkevej. Siden gik turen til lidt større lokaler i Ølbycenter, men her manglede der parkeringspladser til den voksende vognpark, og det samme problem ramte man siden ind i siden på Glentevej, inden man for tre år siden landede på Tigervej, hvor der både er god plads på kontoret og til vognparken, som i dag tæller 30 biler samt en kølevogn.

I dag er De Glade Vikarer godkendt som privat leverandør af hjemmepleje i Køge Kommune og Stevns Kommune, og virksomheden betjener tæt på 500 borgere med hjælp til en række forskellige gøremål.

10 års jubilæet fejres ved en reception i Restaurant Theilgaards 21. april klokken 13-17.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk