19. januar 2021
Connect Køge uddeler igen i år priser og hyldest til nogle af de lokale virksomheder. Foto: Claus Sall
Connect Køge uddeler igen i år priser og hyldest til nogle af de lokale virksomheder. Foto: Claus Sall
Foto: Claus Sall
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giv din opbakning til den ekstraordinære indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giv din opbakning til den ekstraordinære indsats
Køge - 01. december 2020 kl. 08:12
Af Lars Andersen

Torsdag den 28. januar 2021 afholder Connect Køge igen Nytårskuren - Made in Køge, men i år bliver det i et lidt andet format end sidst.

- Situationen med en fortsat COVID-19 pandemi gør det svært med de store fejringer, men det skal ikke afholde os fra at hylde de dygtige mennesker, som vi har nomineret til årets priser. Det betyder dog desværre, at Nytårskuren - Made in Køge 2021 kommer til at foregå på en lidt anden måde denne gang. Det bliver en lille, særlig fest for de nominerede, hvor de vil få deres velfortjente skulderklap, fortæller direktør i Connect Køge, Allan Munch.

Selvom det ikke er muligt at holde en stor nytårskur, så kan alle alligevel være med til at give en "high five" på sikker afstand.

Over julen og nytår kan man nemlig stemme på sin favorit nomineret på Connect Køges hjemmeside og være med til at bestemme, hvem der skal løbe med årets trofæer.

Under selve nytårskuren den 28. januar kan man via Facebook følge med, når Connect Køge afslører vinderne efterhånden, som de bliver kåret på scenen.

På den måde kan alle være med til at hylde vinderne på sikker afstand.

Siden sommerferien har en jury på baggrund af de mange indstillinger fra de lokale borgere hver uge valgt en ny nomineret til en af de fem priser, som bliver uddelt under Nytårskuren - Made in Køge 2021.

På Connect Køges hjemmeside kan man læse alt om de driftige folk, de fantastiske teams, de bæredygtige initiativer, de kreative iværksættere og de ambitiøse eksportvirksomheder, som fortjener at blive hædret.

- Vi sætter med »I Love My Job«-kampagnens virksomhedsfortællinger og med prisuddelingen ved nytårskuren igen fokus på alle de enormt dedikerede mennesker, der findes rundt omkring i Køgeområdets mange virksomheder. Vi vil bringe de gode historier om ambition og passion frem i lyset - til anerkendelse og inspiration, fortæller Allan Munch og fortsætter:

- Den verdensomspændende coronakrise har med al tydelighed vist, at det mere end nogensinde handler om mennesker - også den innovative drivkraft, der ser nye veje og overkommer svære udfordringer.

Læs mere om de fem priser, og stem på de nominerede fra den 22. december 2020 på Connect Køges hjemmeside på www.connectkoege.dk under Nytårskur.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk