20. januar 2018
En ny kulturstrategi skal sørge for fællesskab og en endnu bedre kultur i Køge. Foto: Køge Kyst
En ny kulturstrategi skal sørge for fællesskab og en endnu bedre kultur i Køge. Foto: Køge Kyst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremtidens kultur i fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremtidens kultur i fællesskab
Køge - 19. maj 2017 kl. 13:45
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturen tages seriøst i Køge og en ny kulturstrategi skal sikre, at fremtidens kultur bliver præget af kvalitet samtidig med at den skaber fællesskab og bygger videre på nuværende kulturtiltag. Sådan lyder en meget kort opsummering af den kulturstrategi, der i øjeblikket er sendt i offentlig høring blandt byens kulturinstitutioner og interessegrupper.

- Det går jo faktisk godt med kulturen i Køge og her skal strategien være med til at vi kan højne kulturen og lave endnu mere på tværs af kommunens kulturinstitutioner, siger kulturudvalgsformand Anette Simoni (V)

Hun roser de institutioner og grupper, der har været med til at præge kulturstrategien og som blandt andet er kommet med oplæg til nye tiltag i det tilhørende idekatalog:

- Der er kommet rigtig mange spændende ting på banen og samtidig er det en proces, hvor institutionerne også er blevet bevidste om, hvad de selv laver.

Anette Simoni ser gerne, at Køge bliver kendt som et sted, hvor kulturinstitutionerne tør tænke anderledes og skabe aktiviteter på kryds og tværs. Her nævner hun for eksempel den ambitiøse talerfestival, Røst Festival som KØS museum i weekenden er vært for.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk