25. august 2019
Der er nu penge på vej til blandt andet en badebro, et stiforløb med bænke samt skilte ved Kimmerslev sø nu, efter at samlet én million kroner til forskønnelse i Herfølge og Borup nu frigives. Foto: Jesper From
Der er nu penge på vej til blandt andet en badebro, et stiforløb med bænke samt skilte ved Kimmerslev sø nu, efter at samlet én million kroner til forskønnelse i Herfølge og Borup nu frigives. Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forskønnelse på vej til byrum i Herfølge og Borup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forskønnelse på vej til byrum i Herfølge og Borup
Køge - 09. december 2018 kl. 05:53
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter de foregående års arbejde med Byplan Borup og Herfølge Bydelsplan kan den afsatte million kroner nu endelig komme ud at arbejde for forskønnelse af byrummet i de to byer.

Det skriver DAGBLADET.
Teknik- og Ejendomsudvalget har således nikket ja til den prioriterede liste af ønske, som de to byers borgerforeninger har indsendt. Det sker desuden efter, at kommunen i sensommeren holdt møde med repræsentanter fra borgerforeninger for at få nærmere indblik i de mange ønsker, som arbejdet med bydelsplanerne har kastet af sig.

- Vi betragter derfor de indkomne ønsker som en prioriteret liste, siger udvalgsformand Erik Swiatek (S), som er glad for, at forskønnelsesarbejdet nu kan sættes i gang.

I Herfølge lægges der nu op, at en »bypark« på hjørnet af Billesborgvej og Vordingborgvej ved skolens grønne areal kan etableres.

Forvaltningen har desuden holdt møde med flere aktører fra Borup. Arbejdet med faciliteter omkring Kimmerslev sø, såsom badebro og stiforløb med bænke, skilte med mere, infoskærme til formidling af byens aktiviteter, motionsredskaber ved hallen og eventuelt på løberute og en hundeskov sættes derfor i gang i Borup.

Forvaltningen anbefaler desuden, at de resterende cirka 230.000 kroner anvendes på tiltag til forskønnelse af bycentret - såfremt der er penge tilbage.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk