17. oktober 2021
Jan Raahauge Zoëga fejrer med lidt forsinkelse sit 25 års jubilæum i synshallen på Solvangsvej i Herfølge. Foto: Torben Petersen
Jan Raahauge Zoëga fejrer med lidt forsinkelse sit 25 års jubilæum i synshallen på Solvangsvej i Herfølge. Foto: Torben Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsinket jubilæum hos Applus i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsinket jubilæum hos Applus i Herfølge
Køge - 22. september 2021 kl. 19:15
Af Martin Rasmussen martin.s.rasmussen@sn.dk

Det er et længe ventet jubilæum, man kan fejre hos Applus+ Bilsyn i Herfølge tirsdag 28. september, for egentlig var det allerede 1. april sidste år, teamkoordinator Jan Raahauge Zoëga rundede 25 år i virksomheden, men coronaen kom i vejen for markeringen af den runde dag.

I stedet fejres jubilæet altså tirsdag 28. september klokken 12.00-13.30, hvor der er booket en pølsevogn til virksomheden på Solvangsvej i Herfølge, så der er lidt godt at spise og drikke til de forhåbentlig mange gæster.

Jan Raahauge Zoëga blev ansat i 1995 i det, der dengang hed Statens Bilinspektion, efter han havde aftjent sin værnepligt. Siden er fulgt en række begivenhedsrige år, hvorunder branchen gennemgik en privatisering i 2005, og i dag er han teamkoordinator for i alt fem synshaller i Herfølge, Køge og Roskilde, lige som man i dag har flere andre funktioner end de periodiske syn i synshallen i Herfølge, hvor man blandt andet også udfører leasingrapporter for leasede biler.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk