19. juli 2019
Minnas forældre, Farhad Royan og Helle Larsen, og hendes storesøster Maria Larsen har valg at stå frem og fortælle om deres syn på Køge Kommunes sagsbehandling. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Minnas forældre, Farhad Royan og Helle Larsen, og hendes storesøster Maria Larsen har valg at stå frem og fortælle om deres syn på Køge Kommunes sagsbehandling. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre må selv at passe syg datter: - Kommunen trækker sagen i langdrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre må selv at passe syg datter: - Kommunen trækker sagen i langdrag
Køge - 15. september 2018 kl. 06:15
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

DAGBLADET Køge har i løbet af det seneste år skrevet flere historier om udsatte familier og sårbare borgere, der kritiserer Køge Kommunes sagsbehandling. Nu står endnu en familie frem for at fortælle om deres oplevelser med kommunens sagsbehandling.

De seneste tre år har forældrene til 20-årige Minna forsøgt at få den nødvendige støtte fra Køge Kommune. I dag mener forældrene ikke, at kommunen har gjort nok for at hjælpe deres syge datter eller støtte familien fra Herfølge i hverdagen.

- Jeg er rystet over, at de trækker sagen i langdrag. Hvis nogen havde fortalt os, at det var sådan Køge Kommune behandlede nogle af sine borgere, havde jeg ikke troet på det. De har aldrig taget deres ansvar på sig i vores sag, siger Helle Larsen, Minnas mor.

Forældrene har selv brugt en stor del af deres tid på at passe deres datter, der blandt andet har svært ved at bevæge sig, ikke kan børste tænder eller gå i bad selv og stort set har mistet sit sprog.

- Det har været konsekvensen, når nu kommunen ikke har gjort, hvad de skulle. Men det er enormt opslidende, fortæller Helle Larsen.

DAGBLADET har været i kontakt med Køge Kommune omkring en kommentar på sagen om Minna. Kommunen mangler dog en gyldig fuldmagt til at kunne udtale sig.

Læs hele historien lørdag i DAGBLADET Køges papir- eller E-avis.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk