26. juli 2021
Nu er der penge på vej til en yderligere udvikling af Køge Marina. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Nu er der penge på vej til en yderligere udvikling af Køge Marina. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For fire millioner vind i sejlene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For fire millioner vind i sejlene
Køge - 22. november 2020 kl. 14:07
Af Torben Thorsø

Lystbådehavnen er populær og derfor er der også politisk enighed om, at man nu skal videre med udviklingen af Køge Marina. Det er en udløber af, at man allerede i den seneste budgetaftale var enige om at afsætte fire millioner kroner til at føre visionen for området ud i livet:

»Forligspartierne har ved at afsætte 4 mio. kr. i 2021 sikret, at det igangværende udviklingsarbejde på Køge Marina kan fortsætte - også mens vi venter på grundsalg i forbindelse med Køge Marina Hostel.«

Sådan lød det i aftalens hensigtserklæringer og nu har Økonomiudvalget netop nikket ja til at frigøre den anlægsbevilling, så man kan komme i gang med nogle konkrete projekter. Det gælder blandt andet diverse infrastrukturopgaver på Køge Marina.

Som man kan læse i hensigtserklæringen fra budgetaftalen, så hænger udviklingen af Køge Marina, inklusiv et nyt hostel, tæt sammen med det aktuelle udbud på byggeretten til både et nyt hostel på Køge marina og nybyggeri på grunden, hvor Køge vandrehjem ligger i dag. De to ting er nemlig kædet tæt sammen i udbuddet, hvor fristen til at byde ind udløb i juni måned.

Der er dog endnu ikke noget konkret at fortælle om projektet, fortæller Bent Sten Andersen (DF), der er formand for Marinaudvalget i Køge:

- I øjeblikket foregår der noget dialog omkring sagen og jeg håber at vi meget snart kan fortælle nyt om et kommende hostel på Køge Marina, siger han.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk