23. januar 2021
Sådan så det ud, da fejringen af sidste skoledag på Alkestrupskolen blev indledt på en noget alternativ  måde. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Sådan så det ud, da fejringen af sidste skoledag på Alkestrupskolen blev indledt på en noget alternativ måde. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyvende sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyvende sidste skoledag
Køge - 29. juni 2020 kl. 16:03
Af Lars Andersen

ALKESTRUP: Selvom at man er kommunens mindste skole og nok har de mindste vinger, så giver det stadig en forpligtigelse til at flyve så højt man kan. Sådan lyder det fra personalet på Alkestrupskolen.

- Fredag den 26. juni havde vi sidste skoledag og skulle tage afsked med vores 6.klasse, som skulle videre på livets vej. En dag som plejer at være fyldt med højt humør, karameller og vandballonkast i skolegården.

- Grundet Covid-19 måtte vi i år nøjes med karameluddeling i poser, og vandballonerne var blevet aflyst.

- Det syntes vi som medarbejdere var synd for de unge mennesker som havde set frem til denne dag i lang tid.

- Derfor kom vi på den ide, at sende en mail til Faldskærmsklubben DFC, som er beliggende i nærheden, og forhørte os, om de kunne være interesseret i at hjælpe os med at give eleverne på skolen en anderledes afslutning, men en afslutning som de vil kunne se tilbage på med et smil på læben.

Der gik heldigvis ikke lang tid, før at der var positiv respons fra de super dygtige folk i faldskærmsklubben og et tilsagn om at de gerne ville lægge vejen forbi på dagen.

Ingen (læs. meget få) vidste, hvad der skulle ske, da alle børn og voksne blev samlet på skolens boldbane men spændingen lod ikke vente længe på sig, før end flyveren kunne høres i horisonten og tre små prikker foldede sig ud i de smukkeste farver.

- Tusind til Faldskærmsklubben DFC i Tureby. Og fra alle os lærere og pædagoger vil vi ønske alle vores elever en fantastisk og velfortjent sommerferie og til vores 6.klasse skal lyde et oprigtigt held og lykke på jeres videre vej ud i verden.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk