16. oktober 2021
Det er ikke mindst det nye havnebad, der er blevet meget populært og har trukket mange besøgende til området. Foto: Jens Wollesen
Det er ikke mindst det nye havnebad, der er blevet meget populært og har trukket mange besøgende til området. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere penge til populært trækplaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere penge til populært trækplaster
Køge - 18. september 2021 kl. 17:44
Af Torben Thorsø

Antallet af gæster til Køge Marina og Nordstranden er kun steget de seneste år og nu følger der flere penge med til den større mængde rengøring og vedligeholdelse, der er en del af successen.

I den nye budgetaftale for Kæøge Kommune er parterne blæevet enige om at afsætte én million kroner ekstra i hvert af de kommende budgetår.

- Området bliver mere og mere besøgt og det øger selvfølgelig behovet for mere renovation og blandt andet toiletter, der skal gøres rene. Det er jo en afledt drift af, at man bygger noget nyt, der er blevet meget populært, siger Bent Sten Andersen (DF), der er formand for Marinaudvalget, som kigger på udviklingen af Køge Marina.

Han glæder sig over, at havnemesteren og hans personale, der »knokler med at få det hele til at hænge sammen«, nu får tilført ekstra ressourcer til arbejdet, så der eventuelt kan ansættes mere mandskab.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk