16. juni 2021
Politiet har fået flere nye henvendelser efter, at man onsdag middag fortalte om en kvinde, der har set en mand bære »noget tungt« ud af en bil tæt på det sted ved Regnemarks Bakke i Borup, hvor Emilie Mengs lig blev fundet juleaften 2016, efter at hun havde været forsvundet i et halvt år. Foto: Anders Ole Olsen
Politiet har fået flere nye henvendelser efter, at man onsdag middag fortalte om en kvinde, der har set en mand bære »noget tungt« ud af en bil tæt på det sted ved Regnemarks Bakke i Borup, hvor Emilie Mengs lig blev fundet juleaften 2016, efter at hun havde været forsvundet i et halvt år. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere henvender sig om nye oplysninger i Emilie-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere henvender sig om nye oplysninger i Emilie-sagen
Køge - 04. oktober 2017 kl. 16:52
Af Katrine Wied

Politiet har allerede fået flere henvendelser, efter at Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi onsdag middag offentliggjorde nye oplysninger fra efterforskningen af sagen om den dræbte Emilie Meng. Det oplyser efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen til DAGBLADET Køge.

arrow Læs også: Afgørelse om erstatning i Emilie-sag forude

Politiet valgte onsdag at fortælle om et kvindeligt vidne, som samme morgen søndag den 10. juli 2016, som Emilie Meng forsvandt i Korsør nogle timer tidligere, så en mand løfte en tung genstand ud af en lys bil. Bilen svarer til den lyse Hyundai i30, som blev optaget på et overvågningskamera ved Korsør Station på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt.

Vidnet så manden stå ved siden af bilen, mens den holdt parkeret med bagklappen åben på Vestre Ringvej i Borup ved nedkørslen til Regnemarks Bakke, hvor Emilie Mengs lig blev fundet juleaftensdag 2016.

Politiet har imidlertid kendt til det kvindelige vidnes observationer et stykke tid, fortæller Søren Ravn Nielsen.

- Kvinden henvender sig efter, at vi i juni går ud med den bil, vi efterlyser fra Korsør Station. Vi får hende til at reflektere over den oplevelse, hun har haft, og så henvender hun sig igen. Derefter har vi brugt noget tid på at verificere, at det nu også er den dag, hun har set det, og holde oplysningerne op mod andre oplysninger, indtil vi nu er så sikre på, at det er rigtigt, at vi vælger med at gå ud med det, forklarer Søren Ravn Nielsen.

Mener I, at der er tale om drabsmanden?

- Det kan vi ikke sige noget om, men der er to muligheder. Enten er det en gerningsmand, eller også er det et vidne, som har haft et andet ærinde. Uanset om det er det ene eller det andet, er vi interesseret i at vide, hvem der har været der om morgenen den 10. juli 2016, fordi vi vil kortlægge trafikken derude fuldstændig for at vide, om det er en bil, der har noget med sagen at gøre, siger Søren Ravn Nielsen.

Hvor vigtigt for sagen er det kvindelige vidne?

- Det er meget vigtigt. Dels er det vigtigt, hvis det er gerningsmandens bil, og det er også vigtigt, hvis det ikke er, for så kan vi få den bil ud af sagen igen. Det er også derfor, at vi gerne vil vide hvem, der i det hele taget har færdedes derude i det tidsrum, siger Søren Ravn Nielsen.

Politiet vil således gerne i kontakt med personer, der har været i nærheden af nedkørslen ved Vestre Ringvej til Regnemarks Bakke i Borup mellem klokken 7.00 og 9.00 søndag den 10. juli 2016. Man kan henvende sig til politiet på telefon 114.

Siden politiet offentliggjorde de nye oplysninger ved middagstid onsdag, har man fået flere henvendelser fra borgere.

- Vi har fået nogle henvendelser, og der kommer løbende flere. Vi forventer også flere i løbet af aftenen, men vi kan ikke sige noget om karakteren af dem lige nu, fortæller Søren Ravn Nielsen.

Uanset om man mener at have set noget vigtigt eller ej, vil politiet gerne tale med de personer, der har været i området i det nævnte tidsrum.

arrow Kræver 75.000 kroner i Emilie Meng-sag
14. marts 2018 kl. 06:07 Opdateret: kl. 16:33
arrow Emilie-optegnelser blev stjålet
24. oktober 2017 kl. 06:28 Opdateret: kl. 14:28
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk