24. juni 2021
Politiet har modtaget 5-6 henvendelser fra borgere med oplysninger og tip, i sagen om en 17-årig mand, der blev ramt af skud på Karlemosevej i Køge. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Politiet har modtaget 5-6 henvendelser fra borgere med oplysninger og tip, i sagen om en 17-årig mand, der blev ramt af skud på Karlemosevej i Køge. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere borgere henvender sig med tip: Endnu ingen sigtet i skudsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere borgere henvender sig med tip: Endnu ingen sigtet i skudsag
Køge - 23. januar 2020 kl. 10:32
Af Katrine Wied

Midt- og Vestsjællands Politi er fortsat i gang med efterforskningen i sagen, hvor en 17-årig mand fra Greve tirsdag aften klokken 22.40 blev ramt af skud på Karlemosevej i Køge.

arrow Læs også: Skud-offer har tilknytning til bandemiljø

Adskillige personer er i løbet af tirsdag nat og onsdagen blevet afhørt i sagen, ligesom politiet har fået 5-6 henvendelser fra borgere med oplysninger og tip, som politiet nu bruger i den videre efterforskning.

Politiet har indtil videre ikke sigtet nogen i sagen.

Offeret er fortsat indlagt på et sygehus til intensiv behandling. Han meldes stadig i stabil tilstand og uden for livsfare.

Den mobile politistation var onsdag i tidsrummet klokken 10.00-19.00 opstillet ved Ølbycentret, hvor mange borgere henvendte sig til politiet.

Derfor vil politiet igen torsdag opstille den mobile politistation ved Ølbycentret frem til klokken 19.00, så borgerne kan få sig en snak med politiet om emner, der bekymrer dem, ligesom politiet også gerne ville modtage oplysninger og tip i anledning af drabsforsøget tirsdag aften.

Oplysninger og tip i sagen kan gives til politiet enten via tlf. 114 eller via tip-funktionen på politiets hjemmeside.

Generelt vil politiet i den kommende tid også være markant mere synligt til stede i området og i Køge by med både tryghedsskabende og præventive patruljer. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Skudsag: Beboerformand har håb til video-overvågning
23. januar 2020 kl. 16:04 Opdateret: kl. 12:28
arrow Efter skyderi: Køge intensiverer SSP
22. januar 2020 kl. 17:56 Opdateret: kl. 17:56
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk