16. juli 2019
Billedet er taget under torsdagens snevejr, men har ingen relation til uheldene.
gallery icon

Se billedserie

Billedet er taget under torsdagens snevejr, men har ingen relation til uheldene.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere biler kørte galt i sneen og endte i autoværn og grøfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere biler kørte galt i sneen og endte i autoværn og grøfter
Opdateret 18. januar 2019 kl. 14:05
Køge - 18. januar 2019 kl. 11:01
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store dele af Sjælland blev ramt af snevejr torsdag eftermiddag, og det medførte en del glatføre uheld.

arrow Læs også: Bilist sad fast i mudret grøft

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Klokken 13.31 kørte politiet til Sidingevej/Frostrupvej i Vig. Her var en 38-årig kvinde fra København kørt ud på en mark som følge af glat føre. Bilen havde kvinden lånt af et autoværksted, og den fik udløst airbaggen. En ambulance blev sendt til stedet og tilså kvinden, der slap fra uheldet med knubs og en forskrækkelse.

Klokken 14.44 måtte politiet til Næstvedvej i Ringsted, hvor en 39-årig mand fra Polen med bopæl i Ringsted kørte galt på grund af at vejen var glat. Bilen skred ud og ramte kantstenen, så bilen ændrede kurs over i de modkørendes vejbane, hvor han ramte en modkørende bil, der blev ført af en 40-årig mand fra Herlufgmagle. Ingen personer kom til skade.

Klokken 14.52 gik turen til Odsherredvej, da en bil, der blev ført af en 51-årig kvinde fra Roskilde, snurrede rundt i det glatte føre. Bilen mistede vejgrebet og ramte autoværnet flere gange. Kvinden var chokeret, men uskadt. Bil og autoværn fik skader.

Klokken 14.59 rykkede politiet ud til Holmevej ved Værebro Å. Her var en 75-årig mand og hans søn en time forinden kørt galt i hans bil. Sønnen havde mistet herredømmet over bilen og var kørt i grøften. Sønnen var uskadt, men bilen var ødelagt. Politiet noterede hændelsen på døgnrapporten, men der skete ikke udrykning.

Klokken 15.06 på Varpelevvej/Klippingevej på Stevns kørte politiet ud til en 42-årig kvinde, som var kørt galt. I et kryds med ubetinget vigepligt skete et glatføreuheld, da en 42-årig kvinde fra Hårlev ikke kunne bremse i krydset ved Varpelevej, men skred frem over vigelinjen.

Ad Klippingevej kørte en lastbil, der blev ført af en 46-årig mand fra Strøby, som blev ramt af den 42-årige kvindes bil. Lastbilchaufføren havde forudset, at kvinden ikke kunne bremse og forsøgte at undvige, men der skete kollision mellem køretøjerne. Kvinden blev kørt i ambulance til sygehuset, hvor hun blev tilset. Hun slap fra uheldet uden alvorlige skader.

Klokken 15.19 kørte politiet til Højelsevej ved Lille-Skensved i Køge, hvor en 37-årig kvinde fra Tureby skulle foretage en let svingning til venstre, da hendes personbil skred ud, og hun mistede kontrollen over den på grund af sneglat føre. Bilen kørte derfor af vejen og ramte en bil, der holdt i grøften, formentlig også på grund af det den glatte vej. Vejen var lukket helt ca. ½ time, medens bilerne blev fjernet. Herefter kunne det ene spor åbnes. Ingen personer kom til skade.

Klokken. 06.01 tidligt fredag morgen, måtte politiet endnu en gang rykke ud. Denne gang til Haslevvej i Ringsted. Politiet fik et alarmopkald om et eneuheld, formentlig på grund af glat føre, hvor en bil var kørt af vejen og et godt stykke ned i en grøft.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor den forulykkede bil holdt i en dyb, mudret grøft, der var svær at komme ned til. Politiet havde fået meldinger om, at føreren kunne være kommet alvorlig til skade, så der blev bestilt en helikopter til stedet.

Manden blev undersøgt på stedet, og det viste sig, at føreren lider af epilepsi, men at han var uskadt i forbindelse med uheldet. Der var ikke andre personer i bilen. Efter ca. ½ time var vejen igen fri, så trafikken igen kunne glide.

arrow Snevejr forårsagede sammenstød
18. januar 2019 kl. 10:58 Opdateret: kl. 10:58
arrow Se billederne: Så kom årets første sne til Ringsted
17. januar 2019 kl. 16:05 Opdateret: kl. 16:05

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk