14. april 2021
11-årige Mads og hans mor har sat opslag op på Torvets lygtepæle, så den hjemmelavede kniv kan komme tilbage igen. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

11-årige Mads og hans mor har sat opslag op på Torvets lygtepæle, så den hjemmelavede kniv kan komme tilbage igen. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Findeløn for Mads`og morfars kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Findeløn for Mads`og morfars kniv
Køge - 05. marts 2021 kl. 13:07

Tabt.
Onsdag den 24. februar skete det, som bare IKKE måtte ske.

Spejderen Mads var om formiddagen til torvedag i Køge sammen med sin mor og her tabte han en fin, hjemmelavet dolk, som han er meget glad for.

- Vi skulle bare købe nogle blomster til hans mormor og den er nok faldet ud af jakkelommen på ham, da vi steg ud af bilen, fortæller hans mor Ann Christina Strandby.

Hendes 11-årige søn er ulykkelig over tabet af den hjemmelavede kniv, for den har Mads og hans morfar nemlig lavet samen fra bunden af, forklarer hun:

- Han har været så stolt af, at hans morfar har stået klar i værkstedet til at lave noget sammen med ham i tiden under corona og han vil bare meget gerne have kniven igen, da den har stor affektionsværdi for ham.

Mads og hans mor har nu sat sedler op på Torvet i Køge og håber på, at en ærlig finder vil kontakte dem, så morfars kniv kan komme tilbage til Mads igen. Der er endda en dusør på 500 kroner, hvis man afleverer kniven tilbage igen.

Man kan kontakte Ann Christina Strandby på telefonnummer: 30275958.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk