16. oktober 2021
Festugen håber stadig at kunne præsentere musik i byen. Her er det fra et tidligere besøg af Michael Falch. Foto: Kenn Thomsen
Festugen håber stadig at kunne præsentere musik i byen. Her er det fra et tidligere besøg af Michael Falch. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festuge satser på to dage for fuld musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Festuge satser på to dage for fuld musik
Køge - 12. juni 2021 kl. 10:22
Af Torben Thorsø

For andet år i træk er den lokale festuge aflyst.

De arbejdsomme frivillige bag festugen har dog beholdt arbejdshandskerne på og nu er håbet at holde en todages fest, hvor der vil være livemusik og aktiviteter for byens børn.

Det kan man læse i en ansøgning til Økonomiudvalget som foreningen bag festugen har sendt op til tisdagens møde i udvalget.

»Foreningen Køge Festival har arbejdet på andre muligheder, som er at holde en todages festuge den 25. og 26. juni, hvor musikken streames ud til byens borgere. Der vil endvidere være et billetsalg til lukkede områder, hvilket fremgår af den vedlagte ansøgning med program, som dog stadig er under udarbejdelse«, skriver festugen i ansøgningen.

Foreningen Køge Festival har søger om et tilskud på 50.000 kroner til dækning af streaming og børnearrangementet lørdag.

Foreningen Køge Festival har blandt andre talt med Bryggeriet Braunstein om at låne det tekniske udstyr, de allerede har sat op i forbindelse med EM i fodbold.

Her er det meningen, at der skal arrangeres livemusik - som man kan købe billet til - mens det også streames, gratis, ud til borgere i resten af byen.

Det er planen, at man om lørdagen begynder tidligt med et sambaoptog for børnefamilier, gennem Køge. Senere på dagen vil der så igen være livemusik som der kan købes billet til og som igen bliver livestreamet, gratis.

Der er endnu ikke sat navn på, hvilke kunstnere, der vil komme til byen.

»Musikken er ikke helt endelig godkendt, men vi arbejder på, og der kommer min. to livebands, hvor af det ene er et stort navn, lyder det i ansøgningen til Økonomiudvalget.

Der er dækning på Turisme- og markedsføringskontoen for ydelse af tilskuddet, oplyses det i dagsordenen til mødet på førstkommende tirsdag.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk