16. juni 2021
Formanden for holdet bag festugen, Per »Bimmer« Henriksen, ved endnu ikke om der bliver lejlighed til at skænke op på Torvet i 2021. Arkivfoto
Formanden for holdet bag festugen, Per »Bimmer« Henriksen, ved endnu ikke om der bliver lejlighed til at skænke op på Torvet i 2021. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festuge i tænkeboks efter aflysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Festuge i tænkeboks efter aflysninger
Køge - 04. maj 2021 kl. 13:46
Af Torben Thorsø

Festivalerne har aflyst på stribe efter, der her til morgen kom nye retningslinjer for sommerens udendørsarrangementer.

- Ja det er jo umiddelbart ikke positive udmeldinger, der er kommet i forhold til festugen, siger Per »Bimmer« Henriksen, der er formand for foreningen bag den årlige festuge.

Han hentyder til, at flere af de store begivenheder blandt andet er aflyst i lyset af, at der bliver lagt op til et maksimalt antal gæster på først 2000 mennesker, og længere hen på sommeren, 5000 ved sommerens festivaler.

Her følger der desuden en række restriktioner med, der blandt andet handler om at publikum skal deles op i mindre grupper og at der ikke må være overnatning på stedet.

Køge Festuge ligger som bekendt altid i uge 35 og det kan måske være redningen for årets festuge, der i 2021-udgaven faktisk ligger helt henne omkring den første weekend i september.

Hvis man nærlæster den overordnede »Rammeaftale om plan for genåbning af Danmark«, så står der nemlig følgende om situationen i sensommeren:

»Efter den 31. august 2021 vil der kunne åbnes uden væsentlige restriktioner, såfremt vaccineudrulningen forløber planmæssigt, og at der fortsat er epidemikontrol«

Den del af de aktuelle fremtidsudsigter for festivallivet vil bestyrelsen bag Køge Festuge nu lige tygge på.

- Nu indkalder vi til et bestyrelsesmøde, hvor vi vil tage stilling til næste skridt; om vi skal aflyse eller fortsætte med tungen lige i munden, siger Per Henriksen.

Dermed er det endnu usikkert om endnu en kedeligt musiksommer skal sluttes af med en fest på Torvet i Køge.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk