17. maj 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Falsk politimand forsøger at narre ældre kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Falsk politimand forsøger at narre ældre kvinde
Køge - 03. maj 2021 kl. 13:01

En falsk politimand forsøgte at snyde en 75-årige kvinde, bosat i Køge Kommune.

arrow Læs også: Bilist ramte benzinstander

Lørdag modtog kvinden et opkald fra en mand, som sagde, at han var politimand. Manden ringede fra hemmeligt nummer og sagde til den 75-årige, at han efterforskede en sag om indbrud i garager i kvindens nærområde. Den 75-årige fattede mistanke til "politimandens" henvendelse og sagde, at hun ville lave et kontrolopkald til politiet for at få bekræftet, at hans opkald var reelt.

"Politimanden" bad den 75-årige lade være med at ringe til politiet med den forklaring, at det jo var ham, som kendte sagen. Da kvinden insisterede, afbrød manden forbindelsen. Den 75-årige blev ikke franarret personlige oplysninger i forbindelse med opkaldet, men politiet anser sagen, som forsøg på bedrageri.

- Vi vil gerne rose den vedholdende 75-årige kvinde, som holdt fast i sin skepsis, hvilket angiveligt gav manden i røret kolde fødder, så han afbrød opkaldet. En opfordring til borgere, som oplever noget lignende er at gøre som den 75-årige. Afbryd opkaldet og kontakt den myndighed eller virksomhed, som opkaldet angiveligt skulle komme fra for at få bekræftet, at henvendelsen er reel, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk