18. juli 2019
En tidlig og foreløbig skitse af den nye 4.800 kvadratmeter store bygning i Campus Køge. Grafik: EASJ
gallery icon

Se billedserie

En tidlig og foreløbig skitse af den nye 4.800 kvadratmeter store bygning i Campus Køge. Grafik: EASJ
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsakademi bygger nyt på Campus: - Køge er et vækstområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsakademi bygger nyt på Campus: - Køge er et vækstområde
Køge - 16. maj 2018 kl. 14:45
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af de næste par år går Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) i gang med at opføre en ny undervisningsbygning i Campus Køge. Det nye byggeri er ikke en direkte udvidelse af de nuværende rammer men handler mere om at skabe bedre faciliteter.

- Vi vil gerne skabe bedre faciliteter for de unge, så de lærer mere, når de er hos os. Med det nye byggeri får vi skabt nogle gode labs og innovative miljøer, hvor de studerende kan arbejde professionelt, fortæller Rasmus Aare Nielsen, ressourcedirektør hos EASJ.

I øjeblikket bor Erhvervsakademi Sjælland sammen med Køge Handelsskole på Campus Køge, ligesom man også har hjemme i nogle pavilloner. Derfor peger Rasmus Aare Nielsen på, at de nuværende rammer, hvor EASJ udbyder videregående uddannelser, har brug for en opgradering.

- Det ligger lidt adskilt og er lidt slidt, og pavilloner er ikke det mest optimale, så derfor vil vi bygge nogle nye, moderne rammer for de studerende, forklarer han.

I det nye byggeri samles Erhvervsakademi Sjællands uddannelser, der blandt andet tæller multimediedesigner, administrationsøkonom, logistikøkonom og digital konceptudvikling.

Næststørste investering

Den 4.800 kvadratmeter store bygning i tre etager vil også huse et såkaldt fablab, innovationsmiljøer og et mediecenter.

- Studiemiljøet er designet, så det favner moderne undervisningsformer og tværfagligt samarbejde mellem de studerende, fortæller Rasmus Aare Nielsen.

EASJ er ikke de eneste, som investerer i Campus Køge, og for erhvervsakademiet handler det også om at følge med den positive udvikling i området.

- Køge er et vækstområde, og vi ønsker at være synlige og vise, at der er videregående uddannelser i Køge, understreger ressourcedirektøren.

Hvor stor en investering er det for jer?

- Det er en stor investering og den næststørste i Erhvervsakademi Sjællands historie, fortæller Rasmus Aare Nielsen.

EASJ flytter også en del administration fra sine afdelinger i Næstved og Roskilde til Køge, og det forventes, at byggeriet står færdigt i foråret 2020.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk