15. april 2021
Antallet af nye smittede i Køge Kommune er faldende, og kommunen er nu nede som nummer 37 på listen over kommuner med flest smittede i forhold til antallet af borgere. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Antallet af nye smittede i Køge Kommune er faldende, og kommunen er nu nede som nummer 37 på listen over kommuner med flest smittede i forhold til antallet af borgere. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Daniel Rosenaa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter voldsom stigning: Smittetallet falder i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter voldsom stigning: Smittetallet falder i Køge
Køge - 12. oktober 2020 kl. 12:33
Af Simon de Visme

Andelen af smittede med coronavirus i Køge Kommune er faldende, efter en periode hvor smittetallet var steget markant.

Den seneste uge er der konstateret 28 nye smittede i Køge, hvilket svarer til 46 smittede per 100.000 køgenser.

Det viser de seneste tal i skrivende stund fra Statens Serum Institut.

Dermed er Køge Kommune faldet betydeligt ned af listen over kommuner med den højeste andel af smittede, den såkaldte incidens. I dag er Køge nummer 37 på listen.

Tidligere på måneden så det ellers en del værre ud i Køge Kommune. Den 2. oktober var ugens smittetal oppe på 65, hvilket placerede Køge blandt de 15 kommuner med flest smittede i forhold til antallet af borgere.

Det afspejlede sig også i kommunens ugentlige corona-opdatering. Her fremgik det, at der blot på de kommunale institutioner var konstateret 24 smittede i uge 40.

I den periode besluttede Køge Kommune at lukke Kirstinedalsskolen frem til efter efterårsferien på grund af smittesituationen på skolen, hvor i alt 13 elever og en medarbejder dengang blev konstateret smittet med coronavirus.

Derudover sendte også Asgård Skole, Ellebækskolen og Ejby Skole hele klasser hjem og til test på grund af flere corona-tilfælde, ligesom tre daginstitutioner også kunne melde om smittede børn og medarbejdere.

Køge Kommune opdaterer løbende sine konkrete tal for coronasmittede på de kommunale institutioner, og tallene for uge 41 forventes at blive offentliggjort på kommunens hjemmeside i morgen tirsdag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk