8. juli 2020
En gruppe hunde kommer nu i civil regi til at træne på Herfølge Boldklubs baner efter den seneste tids hærværksepisoder for at holde lidt øje med området.
En gruppe hunde kommer nu i civil regi til at træne på Herfølge Boldklubs baner efter den seneste tids hærværksepisoder for at holde lidt øje med området.
Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter hærværk: Civil hundetræning rykker ud på boldbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter hærværk: Civil hundetræning rykker ud på boldbaner
Opdateret 30. juni 2020 kl. 11:23
Køge - 30. juni 2020 kl. 11:19
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende tid får en ny gruppering hjemme på Herfølge Stadion.

arrow Læs også: Så er den gal igen: Boldklub udsat for hærværk på ny

En gruppe firbenede flytter således ind hos boldklubben, og fodboldbanerne vil i nogle perioder blive brugt til hundetræning.

Det sker som konsekvens af de seneste ugers to hærværksepisoder, hvor der i aften- og nattetimerne er blevet smadret døre og låse samt kastet inventar og fliser ud på selve opvisningsbanen.

Det får nu Herfølge Boldklub til at indgå den lidt atypiske aftale, oplyser boldklubben på Facebook:

»Dette betyder, at stadion vil blive brugt til hundetræning, samt at der bliver sat en alarm op, der vil registrere ubudne gæster på stadion,« skriver klubben og fortsætter:

»Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at vi kan have medlemmer i klubben, der er bange for hunde, så de vil kun være i klubben, når der ikke er medlemmer. Vi håber, at dette kan give et mere trygt miljø omkring Herfølge Boldklub,« oplyser klubben.

- Det er en win-win for alle, siger klubformand Jannik Rose Jakobsen, da DAGBLADET ringer ham op for at høre mere om aftalen:

- Vi blev ringet op spurgt, om det mon var noget for os. De havde i forvejen haft en lignende aftale med genbrugspladsen, og det giver mening for alle parter at indgå denne aftale, siger Jannik Rose Jakobsen.

Han fortæller videre, at hundene vil være til stede på boldbanerne på udvalgte aftener og nætter, og de har boldbanerne til rådighed til træning og til at holde lidt øje i området. Og så rydder de naturligvis eventuelle efterladenskaber fra hundene op fra banerne, tilføjer han.

Det første, og langt det værste, tilfælde af hærværk skete i weekenden 6-7 juni, hvor der blev smadret og hærget for omkring 30.000 kroner. Her var klubben efterfølgende nødsaget til at udskifte alle dørene og låsene og opgradere sidstnævnte. Seneste tilfælde skete sidste onsdag aften eller natten til torsdag, og denne gang var det så et bord og nogle stole, der var blevet smidt ned på banen, ligesom der også var kastet fliser ned fra taget.

arrow Dusør for oplysninger om hærværk i boldklubben
09. juni 2020 kl. 14:00 Opdateret: kl. 07:03
arrow Se billederne: Boldklub total smadret
08. juni 2020 kl. 11:28 Opdateret: kl. 11:28
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk