25. november 2020
Ved lørdagens Cirkus Arena-forestilling i Køge agter organisationen »Dyrenes Alliance« at møde op og protestere mod elefanternes liv i cirkusser - her hører de ikke hjemme, lyder budskabet.
Ved lørdagens Cirkus Arena-forestilling i Køge agter organisationen »Dyrenes Alliance« at møde op og protestere mod elefanternes liv i cirkusser - her hører de ikke hjemme, lyder budskabet.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrenes Alliance protesterer mod cirkuselefanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrenes Alliance protesterer mod cirkuselefanter
Opdateret 23. juli 2015 kl. 08:20
Køge - 22. juli 2015 kl. 13:14

Dyreretsaktivister indkalder nu til demonstration mod Cirkus Arena på lørdag den 25. juli i Køge. Det sker, efter at Cirkus Arenas elefanter den 12. juli badede ved Karrebæksminde strand med en masse opmærksomhed til følge.

arrow Læs også: Elefanter sprang badet over

- Elefanter hører ikke til i cirkus. På private optagelser, fanget af en besøgende i Cirkus Arena, kan man tydeligt se at en medarbejder i Cirkus Arena slår en af elefanterne. Dyrenes Alliance indkalder til en fredelig demonstration foran Cirkus Arena lørdag den 25. juli 2015 klokken 13:00-16:00 i Køge, hvor de forventer at optræde. Budskabet lyder: »Elefanter hører ikke til i cirkus eller i anden underholdning,« skriver Dyrenes Alliance i en pressemeddelelse til DAGBLADET Køge og fortsætter.

- Vi vil stå ude foran Cirkus Arena ved Dyreskuepladsen med skilte og bannere. Her vil vi dele flyers ud med information omkring elefanternes liv i cirkus. Dette er en vigtig demonstration for at få en debat i gang om et forbud mod vilde dyr i cirkus, hvilket Dyrenes Alliance blandt andet arbejder for, lyder det i pressemeddelelsen.

Dyrenes Alliance vurderer foreløbigt, at deltagerantallet bliver omkring 50 personer, men udelukker bestemt ikke, at mange flere vil melde deres ankomst på selve dagen, da man »mærker solid opbakning.«

arrow Elefantbad i fare
16. juli 2015 kl. 06:00 Opdateret: kl. 18:21
arrow Cirkusdirektør: Det er morsomt
11. juli 2015 kl. 14:25 Opdateret: kl. 09:51
arrow Se billeder: Elefanter gik amok
11. juli 2015 kl. 10:47 Opdateret: kl. 09:50
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk