6. juni 2020
Køge Kommune har hyret ekstra biler og mandskab til at imødekomme puklen af storskrald, som er blevet oparbejdet under corona-krisen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Køge Kommune har hyret ekstra biler og mandskab til at imødekomme puklen af storskrald, som er blevet oparbejdet under corona-krisen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drukner du i affald: Pres på storskrald giver små forsinkelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drukner du i affald: Pres på storskrald giver små forsinkelser
Køge - 20. maj 2020 kl. 12:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Situationen med corona-virus har sat storskraldsordningen i Køge Kommune under pres. Det skriver Køge Kommune i en pressemeddelelse.

Den ene årsag er, at man var nødt til at lukke ned for ordningen i anden halvdel af marts og hele april, hvilket betyder at nogle borgere har ekstra meget storskrald, der skal hentes.

Den anden årsag er, at rigtigt mange borgere i Køge Kommune har brugt tiden på projekter i hjemmet, og det har givet en ekstra stor mængde affald.

Køge Kommune har hyret ekstra biler og mandskab til at imødekomme de store mængder, men det kan alligevel betyde, at enkelte borgere vil opleve at skulle vente en ekstra dag med at få hentet storskrald.

Man kan se sin planlagte afhentningsdag på www.koege.dk/affald under punktet "Selvbetjening". Her kan man også melde ind, hvis man mod forventning skulle opleve, at afhentningen bliver mere end et par dage forsinket, opfordrer kommunen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk