28. maj 2020
Retten vurderede, at det var en skærpende omstændighed, at kokainsalget fandt sted under Køge Festuge sidste år. Foto: Anders Ole Olsen
Retten vurderede, at det var en skærpende omstændighed, at kokainsalget fandt sted under Køge Festuge sidste år. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Jan Sommer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dom: 21-årig havde kokain i underbukserne til festuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dom: 21-årig havde kokain i underbukserne til festuge
Køge - 11. september 2018 kl. 15:22
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 21-årig mand fra Køge får fire måneders betinget fængsel og 100 timers samfundstjeneste for narkohandel. Det afgør Retten i Roskilde, skriver DAGBLADET Køge.

Manden blev anholdt den 1. september under Køge Festuge sidste år. Her fattede politiets specialpatrulje mistanke til manden og standsede ham ud for Café Vanilla på Køge Torv. Manden blev visiteret, og politiet fandt en cigaretpakke i mandens underbukser, og pakken indeholdt 11,88 gram kokain fordelt i 12 salgsposer.

Politiet mente, at kokainen var beregnet til videresalg. Manden havde også 4800 kroner på sig, som politiet mente var indtægten fra kokain, som han allerede solgt.

Episoden var et af de fire forhold, som den 21-årige mand var tiltalt for i retten.

Han var også tiltalt for at have solgt cirka et gram kokain på diskotek The Gap i Køge om natten den 26. december 2016.

Den 18. januar 2017 om formiddagen var den gal igen. Her ransagede politiet igen manden i Køge. Ved den lejlighed fandt politiet 2,49 gram kokain fordelt i tre salgsposer, lige som politiet mente, at han allerede havde solgt 5,3 gram kokain for 3.200 kroner, som man også fandt.

Manden var også tiltalt for at overtræde fyrværkeribekendtgørelsen. Ved en ransagning af et kælderrum i Ellemarken i Køge fandt politiet en betydelig mængde fyrværkeri.

Mængden svarede til 11,55 kilo sprængstof, selv om den tilladte grænse for, hvad man må opbevare, er en mængde på fem kilo sprængstof i såkaldt konsumfyrværkeri.

Den 21-årige mand erkendte sig delvis skyldig.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk