12. december 2018
Posthusgrunden er  øremærket til parkeringspladser, hvis man spørger både den nuværende og den kommende borgmester. Foto: Katrine Wied
Posthusgrunden er øremærket til parkeringspladser, hvis man spørger både den nuværende og den kommende borgmester. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Discountkæde sætter sig på parkeringsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Discountkæde sætter sig på parkeringsplads
Køge - 19. december 2017 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Området er af byrådet udlagt til parkering, og discountkæden ønsker tilsyneladende ikke at oplyse om de mere specifikke planer med opkøbet på nuværende tidspunkt:

arrow Læs også: Borgmester: Lidl har taget en chance

- Det er korrekt, at Lidl Danmark har købt den omtalte ejendom. Den er, ligesom mange andre ejendomme vi anskaffer, købt med langsigtede planer, lyder det i en kortfattet mail fra koncernen som svar på DAGBLADETs henvendelse.

Skulle koncernen have en dispensationsansøgning på vej til Køge Kommune, vil den møde betydelig politisk modstand.

Flemming Christensen (K) og Marie Stærke (S) var modstandere under efterårets valgkamp, men når det kommer til den fremtidige anvendelse af »posthusgrunden« er den afgående og den tiltrædende borgmester helt enige: Grunden skal anvendes til parkering.

- Vi har meget fokus på, at Vestergade-området bliver bedre forsynet med parkeringspladser end i dag. Hvis Lidl har andre planer, må de sende en ansøgning til kommunen, men det vil kræve en dispensation, understreger borgmester Flemming Christensen (K).

Også Marie Stærke (S) er bekendt med rygtet. Og hun er helt på linje med Flemming Christensen i sin kommentar til opkøbet.

- Spændende. Men det er jo ikke op til Lidl, hvad der skal ligge på grunden. Vi har haft den i tankerne i forhold til vores parkeringsstrategi, siger hun.

Stærke stiller sig kritisk ved tanken om en eventuel ansøgning om dispensation fra Lidl om anvendelsen af grunden.

- Jeg vil være nødt til at høre forvaltningen i forhold til vores analyse af detailhandelen - giver det overhovedet mening med en butik på grunden? Kvickly ligger meget tæt på. Umiddelbart er jeg skeptisk, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk