22. januar 2019
Den unge Hugo Helmig har gjort en kometkarriere på den danske musikscene ? den 20. januar giver han koncert på Tapperiet.
gallery icon

Se billedserie

Den unge Hugo Helmig har gjort en kometkarriere på den danske musikscene ? den 20. januar giver han koncert på Tapperiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det musikalske forår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det musikalske forår
Køge - 12. januar 2018 kl. 16:32
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er en spændende forårssæson i vente på Tapperiet.

Ungekulturhuset og spillestedet i Køge kan nu løfte sløret for en stor del af et spændende program, der er i vente i den kommende sæson. Koncertprogrammet 2018 skydes i gang lørdag den 20. januar med den unge, talentfulde Hugo Helmig på Tapperiets scene.

I februar måned er Tapperiet del af den landsdækkende Vinterjazz 2018 festival, hvor programmet blandt andet byder på tre af Tapperiets populære Jazzbrunch-arrangementer, koncert ved Terkel Nørgaard Trio sammen med nordisk-jazz-ikonet Lars Jansson, fusions-jazz ved Girls In Airports, samt Jazz for børn med: Kira Martini.

Februar byder ligeledes på koncert med folkrock super-gruppen Dangers Of The Sea og med Barbara Moleko i en akustisk opsætning.

Til marts giver Red Warszawa den en gang hårdtslående heavy metal på Tapperiet og i april måned kan man glæde sig til raffineret, dansksproget indie-pop ved Barselona og til den tilbagevendende, cross-over jazzfestival Modern Jazz Days, der i 2018 afholdes fra den 20.-22. april og præsenterer et hav af jazzoplevelser med et twist.

Torsdag den 3. maj gæster hitmagerne Turboweekend Tapperiet og giver koncert.

Ud over de nævnte højdepunkter og øvrige navne på musikprogrammet, byder Tapperiet vanen tro på masser af spændende og alsidige aktiviteter og arrangementer inden for ungekultur.

Størstedelen af billetterne til forårssæsonens koncerter på Tapperiet er allerede nu sat i forsalg og billetter kan købes på www.ticketmaster.dk og på Tapperiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk