18. november 2018
Kenneth Kristensen ved en af de mange røgovne i Bjæverskov. Kvaliteten bliver konstant kontrolleret, så kun det bedste kommer ud til kunderne.
Kenneth Kristensen ved en af de mange røgovne i Bjæverskov. Kvaliteten bliver konstant kontrolleret, så kun det bedste kommer ud til kunderne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det bliver helt nye tider i Køge Fiskehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver helt nye tider i Køge Fiskehus
Køge - 09. juni 2017 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke blot varslet nye åbningstider, men også helt nye standarder på mange områder, når de to kammerater, Kenneth Kristensen og Rene Nielsen, på lørdag åbner dørene til Køge Fiskehus, Nørregade 8 i Køge. Familien Hansen havde sidste arbejdsdag i forretningen pinselørdag, og siden da har de nye ejere brugt tid og kræfter på at "friske" forretningen op, så man er klar til den helt store genåbning på lørdag den 10. juni kl. 10.00.

Det er nogle erfarne herrer, der har overtaget den gamle "hæderkronede" forretning, hvor der netop i år har været handlet fisk i 100 år. De er begge udlært i det anerkendte Nørreport Fiskehus, og mens Rene Nielsen siden har ¨åbnet butik i Rødovre, har Kenneth Kristensen satset på 1.klasses røgvarer i familiefirmaet, Central Røgeriet, der drives fra Bjæverskov. Kenneth og hans søster Karina Sommerlund overtog i sin tid røgeriet fra deres far, som tidligere også har været drevet fra Fyn og København, men nu er alle kræfter samlet i Bjæverskov.

Central Røgeriet leverer udelukkende kvalitets røgvarer, og har en klar målsætning om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten.

"Vi modtager udelukkende bæredygtige fisk, hentet fra skånsomt kystfiskeri i bl.a. Gulborgsund og fra Vesterhavet, samt laks fra Island. Det er simpelthen de bedste fisk man kan opdrive," fastslår Kenneth Kristensen, som samtidig fortæller, at sortimentet i butikken i Nørregade vil blive væsentlig udvidet.

"Man skal stort set kunne få det hele hos os," siger Kenneth Kristensen, som også fortæller, at butikken vil blive kørt i "Old School" stilen.

"Der er høflig betjening, og så kender vi fiskens historie. Det borger for kvaliteten!"

Køge Fiskehus vil udelukkende holde åbent på torsdage, fredage og lørdage, samt - så snart det er muloigt - på Køge Torv til torvedagene onsdage og lørdage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk