22. november 2017
Danmarksmesteren 2017 får vinderbrillens vægt i 14 karat guld.
Danmarksmesteren 2017 får vinderbrillens vægt i 14 karat guld.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM i tunge briller hos Louis Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM i tunge briller hos Louis Nielsen
Køge - 12. september 2017 kl. 08:44
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Louis Nielsen i Køge går netop nu på jagt efter den danske brille-sværvægtsmester 2017. Til og med uge 38 er alle - unge som ældre - velkomne til at komme ind i butikken i Jernbanegade 11 og smide deres briller på vægten i jagten på DM-guldet.

- I Louis Nielsen kan vi godt lide at lave lidt sjov sammen med kunderne, og det er naturligvis med et glimt i øjet, at vi arrangerer DM i tunge briller. Vi vil gerne hjælpe danskerne af med de gamle, tunge og ukomfortable modeller fra en svunden tid til fordel for en nyere, smartere og frem for alt lettere og mere bekvem brille, der er fremstillet med den nyeste brilleteknologi, siger chefoptiker Jesper Eghøje.

Indtil 23. september er det muligt at komme ind til Louis Nielsen og få sin brille vejet og blive registreret som DM-deltager.

Den deltager, der i konkurrenceperioden smider den tungeste brille på vægten i butikken, vinder et par nye briller fra Louis Nielsen, inklusiv ekstra tynde og lette enkeltstyrkeglas.

Vinderen går desuden videre til den landsdækkende finale, hvor danmarksmesteren naturligvis er den dansker, der i konkurrenceperioden har lagt det tungeste par briller på vægten i en af Louis Nielsens 75 butikker.

Danmarksmesteren 2017 får vinderbrillens vægt i 14 karat guld.

- Vi håber naturligvis, at rigtig mange har lyst til at kigge ind for at være med, og det ville jo være en udsøgt fornøjelse, hvis vi ender med at finde den danske brille-sværvægtsmester her hos os, siger Jesper Eghøje.

Den lokale mester bliver kontaktet direkte af butikken, ligesom danmarksmesteren 2017 bliver kontaktet direkte af Louis Nielsen. Kun normale, serieproducerede briller kan indgå i konkurrencen. Louis Nielsen forbeholder sig retten til at afvise briller, der er modificeret eller ændret med det formål at øge vægten.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk