1. august 2021
Foto: Køge Håndbold
gallery icon

Se billedserie

Foto: Køge Håndbold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM i street håndbold på Kulturtorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM i street håndbold på Kulturtorvet
Opdateret 14. juni 2021 kl. 13:30
Køge - 14. juni 2021 kl. 13:27

Torsdag havde Køge Håndbold fornøjelsen af, at være vært for en indledende runde af DM i Street Handball i samarbejde med DGI. Ialt 150 spillere var med ved stævnet i Køge.

DM i Street Handball består af en række lokale stævner rundt omkring i Danmark. Vinderne af alle disse lokale stævner, kvalificerer sig til Finalestævnet på Islands Brygge i København til august, hvor man dyster om titlen som Danmarks sejeste Håndboldhold og Danmarksmester i Street Handball.

- Håndbold har, som mange andre aktiviteter været lukket ned længe, så vi er glade for, at kunne give den gas udendørs med smil på læben og sved på panden. Selvfølgelig ud fra gældende retningslinjer.

Lokale SFO´er var også inviteret til at prøve kræfter med denne sjove og lettilgængelige version af håndbold. De mødte da også op fulde af forventning og havde en fantastisk dag med masser af fart, action og høj puls!

Efterfølgende gik det egentlige stævne i gang, løbende krydret med sjove konkurrencer med præmier sponseret af Bones og Nordisk Film Biografer i Køge, samt "Strædet". Dermed kunne en del unge mennesker tage et gavekort til mad og biografoplevelser med sig hjem. Og hele tre hold fra Køge Håndbold kvalificerede sig til Finalestævnet på Islands Brygge til august.

Formand for Køge Håndbold Frederik Ullerup er meget tilfreds med dagen og ikke mindst glad for at kunne løfte foreningens aktiviteter ud i de lokale byrum.

- Jeg er glad for at Køge Håndbold kan spille en rolle i Køge Kommunes ambitiøse idrætsstrategi, der handler om, at få flere børn og unge til at være aktive og blive medlem af en forening. Selvfølgelig også med det sigte, at få flere i Køge og omegn til at blive aktive i en forening - helt i tråd med Køge Kommunes idrætsstrategi samt indsatsen som "Bevæg dig for livet - visionskommune", siger Frederik Ullerup.

Han sender en Stor tak fra Køge Håndbold til Køge Kommune og Strædet i Køge for lån af Kulturtorvet, hurtigt og fleksibelt samarbejde og for opbakning til dette sjove event.

- Samt ikke mindst til DGI Håndbold. Også en kæmpe tak til Køge Håndbolds trofaste sponsor Asterix Consult for hjælp og økonomisk opbakning til arrangementet, understreger han.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk