9. august 2020
Søren Brask og René Jespersen blvier ekskluderet af Dansk Folkeparti.
Søren Brask og René Jespersen blvier ekskluderet af Dansk Folkeparti.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-afhoppere ekskluderet af partiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-afhoppere ekskluderet af partiet
Opdateret 10. december 2013 kl. 20:15
Køge - 08. december 2013 kl. 14:10
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: Søren Brask og René Jespersens enegang under konstitueringsforhandlingerne i Køge koster dem nu medlemskabet af Dansk Folkeparti.

Partiets hovedbestyrelse har søndag besluttet at ekskludere de to medlemmer, som under konstitueringsforhandlingerne valgte at vende deres egen spidskandidat Dora Olsen ryggen og forlade en aftale, som hun havde indgået med Konservative og de røde partier i Køge Byråd. En handling, der siden har ført til, at den konstitueringsaftale faldt på gulvet, da Konservative med Flemming Christensen i spidsen i stedet indgik samarbejde med Venstre og de to DF-afhoppere.

- Vi har besluttet at bakke bestyrelsen og vores spidskandidat Dora Olsen op i Køge og meddele Søren Brask og René Jespersen, at de ikke længere er medlem af Dansk Folkeparti, siger Carl Christian Ebbesen, der er organisatorisk næstformand i Dansk Folkeparti.

Allerede inden Søren Brask og René Jespersen indgik i den nye konstituering, advarede Dansk Folkeparti om, de risikerede eksklusion.

- Årsagen er, at de har forhandlet bag om ryggen på bestyrelsen og vores spidskandidat og chefforhandler i Køge. Selv om de blev kontaktet om at komme tilbage og forhandle som en samlet gruppe, valgte de alligevel på trods af den advarsel at forhandle videre uden om partiet og vores spidskandidat. Det er grunden til, at de nu har fået besked om, at de ikke længere er medlem af partiet, siger Carl Christian Ebbesen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk