19. marts 2019
Midt og Vestsjællands Politi vil meget gerne i kontakt med den mandlige bilist, der kørte fra uheldet torsdag formiddag. Foto: Kenn Thomsen
Midt og Vestsjællands Politi vil meget gerne i kontakt med den mandlige bilist, der kørte fra uheldet torsdag formiddag. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklist kørt ned - bilist kørte videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklist kørt ned - bilist kørte videre
Køge - 08. juni 2018 kl. 17:53
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag formiddag kl. 10.27 anmeldte en 25-årig kvinde fra Køge, at hun havde været impliceret i et færdselsuheld ved 8-tiden, hvor en bilist som modpart var kørt fra stedet uden at give sig til kende.

Efter undersøgelse på skadestuen havde kvinden, der kørte på cykel, fået konstateret en indre blødning i det ene ben.

Uheldet skete, da kvinden på cykel kørte ad Stensbjergvej mod syd, da en bilist svingede til højre ad Norsvej mod Asgårds Skole og formentlig ikke havde set cyklisten inden svingningen.

Kvinden blev ramt på sit ene ben, men bilisten fortsatte sin kørsel uden at standse.

Den mandlige bilist blev beskrevet som en ca. 50-årig mand, lidt kraftig af bygning, og medbringende en lyshåret pige i bilen, der blev beskrevet som en mørkegrå Mazda.

Politiet har nu optaget rapport om uheldet i forsøget på at få bilisten identificeret, og lokalpolitiet i Køge hører gerne fra enten bilisten selv eller andre, der kan give oplysninger om manden/bilen. Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk