3. juni 2020
- Når der nu foreligger et forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer, så rammer det selvfølgelig vores forretning særdeles hårdt, Koncernchef hos Comwell hoteller, Peter Schelde.
- Når der nu foreligger et forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer, så rammer det selvfølgelig vores forretning særdeles hårdt, Koncernchef hos Comwell hoteller, Peter Schelde.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Comwell Køge forbliver åbent trods nedlukninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Comwell Køge forbliver åbent trods nedlukninger
Køge - 19. marts 2020 kl. 11:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Situationen har ramt vores branche hårdt, og vi vil gøre alt for at holde hånden under vores medarbejdere. Men vi kommer til at tilpasse vores organisation, udtaler koncernchef i Comwell, Peter Schelde, i pressemeddelelse om beslutningen om at lukke i alt otte af deres 15 danske hoteller midlertidigt.

Comwell Køge er dog blandt de hoteller, som foreløbig forbliver åbent. Foruden hotellet i Køge forbliver også Comwells hoteller i Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding, Helsingør og Roskilde åbne.

Koncernchef, Peter Schelde, udtaler i forbindelse med beslutningen:

- Vi har fuld tillid til regeringens og Sundhedsstyrelsens tiltag og har hele tiden fulgt deres anvisninger. Nu står vi så overfor en række nye påbud og initiativer, der ganske enkelt ikke gør det muligt at drive vores hoteller. Så når der nu foreligger et forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer, så rammer det selvfølgelig vores forretning særdeles hårdt. Situationen er dybt alvorlig. Men det vigtigste er, at vi udviser samfundssind og følger regeringens tiltag i bekæmpelsen af coronasmitten herhjemme.

Peter Schelde udtaler videre i pressemeddelelsen:

- Denne situation rammer vores branche hårdt. Også Comwell, selv om vi er en stor og økonomisk velfunderet virksomhed. Det er selvsagt alvorligt, når mere end 90 procent af omsætningen forsvinder stort set fra den ene dag til den anden. Vi er i øjeblikket i fuld gang med at vurdere regeringens hjælpepakker, men jeg er dog bekymret for, at de ikke er tilstrækkelige. Derfor gør vi brug af alle de værktøjer og muligheder vi har for at bringe Comwell bedst muligt igennem denne ekstraordinære situation.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk