17. februar 2019
Mandag efter fyraften mødtes ledelsen for Køge og Roskilde Sygehus til et partnerskabsmøde med folk fra Campus Køge, for at få en snak om samarbejdet, når sygehuset bliver til Sjællands Universitetshospital.
gallery icon

Se billedserie

Mandag efter fyraften mødtes ledelsen for Køge og Roskilde Sygehus til et partnerskabsmøde med folk fra Campus Køge, for at få en snak om samarbejdet, når sygehuset bliver til Sjællands Universitetshospital.
Foto: Lene Ploug Frederiksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campus og sygehus rykker tættere på hinanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campus og sygehus rykker tættere på hinanden
Opdateret 23. september 2015 kl. 15:36
Køge - 22. september 2015 kl. 15:05
Af Lene Ploug Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Universitetssygehus indkaldte mandag eftermiddag til et partnerskabsmøde med de uddannelsesinstitutioner, der er en del af Campus Køge.

Sygehusdirektør for Køge og Roskilde Sygehus, Henrik Villadsen, løftede straks sløret for navnet på det kommende universitetssygehus.

- Universitetssygehuset har fået nyt navn og hedder nu Sjællands Universitetshospital. Navnet blev besluttet på det seneste regionsrådsmøde, og det symboliserer meget godt, at vi er hele regionens hospital og dækker alle områder komplet lige bortset fra hjernekirurgi, siger Henrik Villadsen.

Formålet med mødet var at sætte fokus på, hvordan Campus Køge og universitetshospitalet kan hjælpe hinanden til bedre uddannelse.

- Det skal være pionerrollen, der kendetegner os. Det handler om de nyeste behandlingsformer og specialisering, hvor forskning og uddannelse er et af grundelementerne, forklarer Henrik Villadsen.

Herefter tog vicedirektør Susanne Lønborg Friis ordet og fortalte om sygehusene som uddannelsesinstitution, med de 15-20 forskellige uddannelsestyper, der findes på Køge og Roskilde Sygehus.

- Men vi skal se uddannelsen i et tværfagligt perspektiv, og det kan vi godt blive bedre til, siger Susanne Lønborg Friis.

Uddannelsesinstitutionerne tilknyttet Campus Køge kom med forslag til, hvordan de og universitetshospitalet gensidigt kan gøre brug af hinanden, og kunne næsten ikke vente med at komme i gang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk