27. november 2020
Arbejdet er godt i gang og går helt efter planen med de nye lejeboliger på Nørre Boulevard. Foto: Henrik Førby Jensen
gallery icon

Se billedserie

Arbejdet er godt i gang og går helt efter planen med de nye lejeboliger på Nørre Boulevard. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bygherre: Fornuftig interesse for nye lejeboliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bygherre: Fornuftig interesse for nye lejeboliger
Køge - 28. oktober 2020 kl. 11:26
Af Henrik Førby Jensen

Efter et længere tilløb gik arbejdet med at opføre 24 lejeboliger på den tidligere Irma grund på Nørre Boulevard i gang i august måned. Indtil videre går arbejdet helt efter planen, oplyser direktør i Kiss Development, Dennis Sommer.

- Vi regner med cirka 12 måneders byggetid, så vi er færdige i august eller september måned, siger han.

Bygherren bag projektet vil opføre to bygningslænger, hvor også Quistgårdsvej 9 og en bygning i det mellemliggende gårdareal bliver inkluderet.

En p-plads pr lejlighed
Parkeringspladser er altid et spørgsmål i forbindelse med nybyggeri. Kommuneplan 2017 har en p-norm for Køge By med et krav om, at hver bolig har 0,75 p-plads til rådighed. Det svarer til 18 p-pladser for de 24 lejeboliger. P-normen med kravet om 0,75 p-plads per bolig blev sat ud fra et ønske om at mindske (bil)pendlertrafikken gennem de stationsnære områder, men der bliver faktisk flere pladser edn normen foreskriver, fastslår Dennis Sommer.

- Der bliver én parkeringsplads for hver lejlighed, siger han til Ugeavisen Køge.

Gule facader
Bygningernes facader er planlagt, så de passer ind i de allerede eksisterende omgivelser. Nørre Boulevard med inspiration fra den omkringliggendes arkitektur og bygningsdetaljer. På Quistgårdsvej vil facaden få et mere moderne præg. Fælles for dem alle er en pudset facade i gule farver og på taget, bliver der lagt røde vingeteglsten.

Fornuftig interesse
Dennis Sommer betegner interessen for de nye lejeboliger som "fornuftig" uden dog at oplyse, hvor mange henvendelser Kiss Development har modtageret fra mulige lejere.

- Det har jeg ingen interesse i at oplyse, men det ser fornuftigt ud. Det er selvfølgelig interesse på et overordnet plan - vi er ikke så konkrete endnu. Vi er fortrøstningsfulde og gemmer kontaktoplysningerne til de interesserede. Iøvrigt er det vores datterselskab Kiss Real Estate, der kommer til at stå for udlejningsdelen, forklarer direktøren.

Kiss Development forventer iøvrigt at lejlighederne vil være klar til indflytning i begyndelsen af 2022 og har endnu ikke åbnet for opskrivning.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk